6 kişinin ölümüyle ilgili aranıyordu! Niğde'de yakalandı...

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 6 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın failleri arasında bulunan H.K. adlı kişi Niğde'de yakalandı...

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın şüphelilerinden H.K.'nın Niğde'de bir iş yerinde çalıştığını belirledi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla iş yerine operasyon düzenleyen ekipler, H.K.'yı burada gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen H.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

6 kişinin ölümüyle ilgili aranıyordu! Niğde'de yakalandı...

OLAYIN GEÇMİŞİ

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Fatih Poyraz, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 3 çocuğuyla birlikte babası Enver Tekin'in evine sığınan eşi Gülşen Poyraz'ı almak için olay gecesi mahalleye gitti. Tekin aliesinden olumsuz yanıt alan Fatih Poyraz, ağabeyi ve dayısıyla birlikte, Tekinler'in evine, pompalı ve kalaşnikof tüfekle ateş açtı.

6 kişinin ölümüyle ilgili aranıyordu! Niğde'de yakalandı... - Resim : 2

YARDIMA GİDENLER ÖLDÜ

Tekin ailesi, yakınları olan Narin ailesini arayıp, yardım isterken silah seslerini duyan mahalleli de eve gitti. Bu sırada yardım için Narin ailesi de eve geldi. Olayda tüfeklerden çıkan saçmaların isebet etmesiyle Narin ailesinden Münevver, Gökhan, Halise, Aziz, Felhat, Mevlüt, Cevat, Dukhan, Ferhat ve Mehmet, mahallelilerden Edip Okraş, Süleyman Eleftoz, Teğmen Yapıcı, Münevver Bağlı ile Ferhat Tekin, yaralandı.

6 kişinin ölümüyle ilgili aranıyordu! Niğde'de yakalandı... - Resim : 3

Olayın ardından Fatih Poyraz, ağabeyi ve dayısıyla birlikte hafif ticari araçla kaçarken, ihbar üzerine mahalleye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlisi sevk edildi. Sağlık görevlilerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından Silvan ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı.

6 kişinin ölümüyle ilgili aranıyordu! Niğde'de yakalandı... - Resim : 4

Tedaviye alınan yaralılardan Aziz (20), Halise (32), Gökhan (19), Münevver Narin (63), Edip Okraş (42) ve Süleyman Eleftoz (28) kurtarılamadı.

6 kişinin ölümüyle ilgili aranıyordu! Niğde'de yakalandı... - Resim : 5

Ölen 6 kişinin, Tekin ailesi ile akraba olmadıkları, yardım çağrısı üzerine gelip saçmalara hedef oldukları öğrenildi.

6 kişinin ölümüyle ilgili aranıyordu! Niğde'de yakalandı... ile ilgili etiketler Diyarbakır Niğde Silvan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.