6 kişilik aileden geriye bir tek "Rengin" kaldı! Selçuk Ailesi'nin en acı günü

Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde Selçuk Ailesi’nden 5 kişi yaşamını yitirirken aileden geriye sadece 14 yaşındaki Rengin Selçuk kaldı. Genç kızın yüzündeki acı dolu gözler, yürekleri burktu.

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremde enkaz altında kalan Volkan Selçuk (44), eşi Sevda (43), çocukları Beren Su (10), Derin (8) ve Mehmet Hüseyin’in (3) cenazeleri Zonguldak’ın Ereğli ilçesine getirildi.

Selçuk Ailesi’nin yakınları tabutları başında taziyeleri kabul ederken enkaz altından kurtarılan 14 yaşındaki Rengin Selçuk, ailesinin bulunduğu tabutlara tek tek dokunarak vedalaştı.

6 kişilik aileden geriye bir tek "Rengin" kaldı! Selçuk Ailesi'nin en acı günü

Rengin’in kuzeni Oğuz Kurt, “Babam, eniştelerim ve damadımızın akrabalarıyla, enkaz altından halamı, iki kuzenimi ve eniştemi çıkarmış. Ertesi gün biz de oraya gittik. En son 8 yaşındaki kuzenimi biz çıkarttık, kepçeyle yardım ettiler. Cenazelerimizi aldık ve geldik” ifadelerini kullandı.

6 kişilik aileden geriye bir tek "Rengin" kaldı! Selçuk Ailesi'nin en acı günü - Resim : 2

Mehmet Hüseyin’in küçük bedeni annesiyle aynı tabuta konurken Selçuk Ailesi, Belen Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

6 kişilik aileden geriye bir tek "Rengin" kaldı! Selçuk Ailesi'nin en acı günü ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Zonguldak deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.