6 GB bedava internet başvurusu nasıl yapılır? Bedava internet nasıl yüklenir?

6 GB bedava internet başvurusu nasıl yapılır? Bedava internet nasıl yüklenir? Okulların yeniden açılması ile birlikte Ulaştırma Bakanlığı’ndan öğrencilere her ay 6 GB bedava internet müjdesi geldi. İşte, 6 GB bedava internet ile ilgili tüm detaylar burada…

Koronavirüs salgınında olduğumuz şu dönem içerisinde Ulaştırma Bakanlığı’ndan öğrencilere bedava internet müjdesi oldukça sevindirdi. GSM operatörleri de bu kampanyaya destek vererek ihtiyacı olan öğrencilerin aylık internet giderlerini karşılayacaklarını açıkladı. Peki, 6 GB bedava internet başvurusu nasıl yapılır? Bedava internet nasıl yüklenir? İşte detaylar…

Uzaktan eğitim süreci içerisinde de telefonlara yüklenecek bedava internet paketleri sayesinde öğrenciler derslerine aralıksız devam etme şansına sahip olacaklar. 

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin alt yapına yapılan yatırımlar ve iyileştirmeler ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 2020 ile 2023 yıllarını kapsayan ulusal strateji belgesinin titizlikle hazırlandığını aktaran Karaismailoğlu, ihtiyaç olduğu sürece öğrencilerimize ücretsiz internet paketlerini vermeye devam edeceklerini bir kez daha yineledi.

Konu ile ilgili uzaktan eğitimde öğrencilerin kotalarının hemen bitmesinden dolayı beklentiler bulunuyordu. Birçok hanede eba tv uzaktan eğitime devam eden birden fazla öğrenci bulunuyor.

BEDAVA İNTERNET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İnternet kampanları ile ilgili 3 gsm operatöründen kısa zamanda bir açıklama yapılması bekleniyor. Eba'da kullanılmak üzere uzaktan eğitim desteği için yeni kampanyalar başlatılıp başlatılmayacağı da halen merak ediliyor.

Bedava internet kampanyaları, GSM operatörleri tarafından aboneleri için düzenlenen ve internet ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlayan kampanyalardır. Yapılan kampanyalar kapsamında farklı uygulamaların indirilmesi ya da TL yüklemesi gibi aboneler tarafından yapılacak faaliyetler karşılığında bedava internet yüklenmektedir.

 

6 GB bedava internet başvurusu nasıl yapılır? Bedava internet nasıl yüklenir? ile ilgili etiketler Bedava internet ücretsiz internet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.