5L Ayçiçek Yağları ile Toz Şeker'deki çılgın indirimlerle KOOP'acaksınız! Mahalle bakkalı ayağınıza getiriyor

Son dönemde artan ayçiçek yağı ve toz şeker fiyatlarının daha da ucuz olarak satılabilmesi adına Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri KOOP Bakkallar aracılığıyla vatandaşların hizmetinde olacak. Böylelikle ucuz ürünler daha uygun fiyatlarla piyasaya sürülecek.

Tarım Kredi Kooperatifi’nde daha öncesinde daha ucuza satılan ayçiçek yağı ve toz şeker başta olmak üzere diğer temel gıda ürünleri, KOOP Bakkallar aracılığıyla bakkallarda da aynı fiyata satılacak. Toplamda 132 kadar ürünün satılacağı bu yerlerde daha ucuz fiyatlar vatandaşların hizmetine sunulacak.

KOOP Bakkallar olarak da anılacak bu alışveriş marketlerinde un, toz şeker ve ayçiçek yağı olmak üzere temel gıda ürünleri tıpkı Tarım Kredi Kooperatifilerinde olduğu gibi daha uygun fiyatlara satılacak. Özellikle bakkalların kredi başvuruları ile ilgili maddeler toplantının ilk ana hususunu oluştururken yoğun bir talebin olması da dikkatlerden kaçmadı.

En az 5 yıl bu işle haşır neşir olanlarla dükkan metrekaresinin en az 75 en fazla 150 metrekare olduğu yerler KOOP Bakkal için elverişli sayılacak.

5L Ayçiçek Yağları ile Toz Şeker'deki çılgın indirimlerle KOOP'acaksınız! Mahalle bakkalı ayağınıza getiriyor

Temel gıda ürünlerinin yoğunlukta satılacağı KOOP Bakkalarda fiyatlar Tarım Kredi Marketleri'nde olduğu gibi ya da değişik kampanyalarla daha da ucuza vatandaşların hizmetinde olacak. Bu bakkallar malları bittiği ya da azaldığı zamanda yeni ürünlerin tedariklerini Tarım Kredi'den talep edebilecek.

HalkBank ile gerçekleştirilen orta bir anlaşma neticesinde KOOP Bakkallar yapılan anlaşma çerçevesinde 300 bin TL limitli 'Paraf Bakkal' kredi kartı kullanabilecek. KOOP Bakkallar bu bünyede vatandaşlara uygun fiyata temel gıda ürünlerini satmak adına başvurularını Tarım Kredi Kooperatifi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek.

5L Ayçiçek Yağları ile Toz Şeker'deki çılgın indirimlerle KOOP'acaksınız! Mahalle bakkalı ayağınıza getiriyor ile ilgili etiketler Tarım Kredi market indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.