58 yaşına giren "Vampir" lakaplı Keanu Reeves'in en iyi 10 filmi

Matrix, Şeytanın Avukatı ve John Wick gibi filmlerle hatırladığımız ve yaşını göstermemesi sebebiyle "Vampir mi?" teorleri üretilen Keanu Reeves 58 yşaına girdi. Sizler için Reeves'in filmleri arasından en sevdiğimiz 10 yapımı sıraladık.

Zamanda yolculuk yapıp bilgi aramak için dünyamızda keşfe çıkan bir uzaylı mı, yoksa ölümsüzlük sahibi bir vampir mi? 58 yaşına giren Keanu Reeves kariyeri boyunca beyazperdeye damga vurmuş birçok yapımda yer aldı. Kimi zaman Sandra Bullock'u bir otobüste havaya uçmaktan kurtardı, kimi zaman da bilgisayarlar tarafından köle edilmekten insan oğlunu kurtaran kişi oldu. Son olarak ise köpek yavrsuna kıyan adamlardan alınabilecek en büyük intikamlardan birini aldı.

15 yaşında Wolfboy adlı oyunla Toronto'da oyunculuk kariyerine başlayan Keanu Reeves artık öyle bir fenomen haline geldi ki 21 Mayıs 2021 Dünya Keanu Reeves Günü ilan edilmişti.


Sizler için Keanu Reeves'in 10 filmini seçtik. Şimdi den iyi seyirler dileriz

58 yaşına giren "Vampir" lakaplı Keanu Reeves'in en iyi 10 filmi ile ilgili etiketler Keanu Reeves filmler en iyi filmleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.