50 tonluk kamyonu elleriyle durdurmaya çalıştı! Ezilmekten son anda kurtuldu! İşte o anlar...

Başakşehir'de sürücüsü bulunmayan kamyon bilinmeyen bir sebeple kaymaya başladı. Olayı gören bir kişi 50 tonluk kamyonu elleriyle durdurmaya çalışırken ezilmekten son anda kurtuldu.

Kaza, dün sabah saatlerinde Başakşehir’de yaşandı.

EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU

 İçerisinde sürücü bulunmayan kamyon henüz bilinmeyen bir sebeple kaymaya başladı. Olayı gören civardaki vatandaşlardan biri 50 tonluk kamyonu elleri ile durdurmaya çalışırken ezilmekten son anda kurtuldu. Kamyon sanayi içerisinde bulunan dükkanın önündeki arabaya çarparak durabildi. Olay sonucu kimse yaralanmazken, kamyonun çarptığı araçta hasar meydana geldi.

50 tonluk kamyonu elleriyle durdurmaya çalıştı! Ezilmekten son anda kurtuldu! İşte o anlar...

SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kamyonun yavaşça kayarak dükkanın önüne kadar geldiği ve o esnada orada bulunan bir vatandaşın yaklaşık 50 tonluk kamyonu durdurmak için elleri ile kamyonu tuttuğu ve ardından kamyonun dükkanın önündeki panelvan araca çarparak durduğu görülüyor. Ekipler kazanının nedenini araştırmak için çalışma başlattı.

 

                                        

50 tonluk kamyonu elleriyle durdurmaya çalıştı! Ezilmekten son anda kurtuldu! İşte o anlar... ile ilgili etiketler Başakşehir kaza kamyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.