5 yıldızlı otelde dehşete düşüren görüntü

Antalya'da bulunan 5 yıldızlı otelde gerçekleştirilen iki toplantı dehşete düşürdü. Toplam 1900 kişinin katıldığı iki toplantıda da mesafe kuralına uyulmadı. Tek tük olanlar hariç maske de takılmadı. Üstelik bir toplantı sonunda da yasak olmasına rağmen konser verildi.

Antalya'nın Belek Turizm Bölgesi'nde geçen hafta sonu 5 yıldızlı bir tatil köyünün iki farklı toplantı salonunda, iki farklı firmanın üç gün süren toplantıları gerçekleştirildi.

Toplantılar günlük 30 binleri bulan vakaların ciddiye alınmadığını, salgında ölenlerin ve sağlık çalışanlarının verdikleri mücadelenin hiçe sayıldığını ortaya koydu.

5 yıldızlı otelde dehşete düşüren görüntü

Toplantılardan ilkinde 1200 kişinin katılımı vardı. Üstelik konsepti de sağlıkdı. Sağlıklı kilo verme ürünlerinin tanıtıldığı toplantıya katılanların ise bugünlerde en temel sağlık şartı olan sosyal mesafeye dikkat etmedikleri görülürken, maske takanların sayısının da yok deneecek kadar az olduğu kameralara yansıdı. 

5 yıldızlı otelde dehşete düşüren görüntü - Resim : 2

700 kişinin katıldığı ikinci toplantı salonunda ise iş kıyafetleri tanıtımı yapıldı.

3 gün süren toplantılar sonunda bir de konser verildi. Konserleri izleyen katılımcıların cep telefonu ile çekilen görüntüleri dehşete düşürdü.

Koronavirüsün unutulduğu konserler sırasında eğlenceye kendini kaptıranlar arasında iki kişinin de ateşinin yükseldiği ve gözlem altına alındığı ifade edildi.

Bu duruma rağmen katılımcıların eğlenmeye devam etmesi şaşkınlık yarattı. 

5 yıldızlı otelde dehşete düşüren görüntü ile ilgili etiketler Antalya maske Konser belek Koronovirüs mesafe toplantı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.