5 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu?

5 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı merak ediliyor. İşte, Bu akşam MasterChef detayları..

MasterChef eleme adayları 5 Kasım akşamında belli oldu. İşte, TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef dokunulmazlık oyununun sahibi olan takım...

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI 5 KASIM

Mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayını belirlemek üzere oylamaya gitti. Yapılan oylama sonrası en çok oyu alan Furkan eleme potasına gönderildi.

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef’in 5 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda menüde İrlanda mutfağı vardı. Yarışmacılardan istenilen menüde yer alan lezzetler Dana Füme Etli Karnabahar Çorbası, İrlanda Usulü Soda Ekmeği ve Deviled Eggs, Cottage Pie, Ballı Hardallı Tavuk ve Colcannon, İrlanda Usulü Elmalı Kek ve Custard Sos oldu. Şeflerin tadımı sonrası dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı takım oldu.

5 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.