4N1K İlk Aşk Ali öldü mü? Atakan Hoşgören kimdir?

Fox TV'nin yaz dizilerinden 4N1K İlk Aşk 6. yeni bölüm fragmanı geldi! Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Cihan Şimşek ve Sina Özer'İn paylaştığı dizinin yeni tanıtımında arkadaşları bıçaklanan Ali'yi hastaneye yetiştirmeye çalışıyor. Peki 4N1K İlk Aşk son bölümde neler olmuştu? 4N1K Ali öldü mü? Detaylar haberimizde...

4N1K İlk Aşk 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni tanıtım yeni bölümün son derece heyecanlı geçeceğini kanıtlar nitelikte.Bıçaklanan Ali hastaneye yetiştirilecek mi? Peki 4N1K İlk Aşk son bölümde neler olmuştu? 4N1K Ali öldü mü? Detaylar haberimizde...

4N1K İlk Aşk Ali öldü mü? Atakan Hoşgören kimdir?

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yaprak'ın zamanında müdahalesi Ali'yi gitmekten vazgeçirmiştir. Ancak Yaprak'ın söyledikleri Ali'nin kalbini ona açmasını iyice imkansız hale getirir. Tekrar bir araya gelen ekip önce Barış'a aklını başına getirecek bir oyun hazırlarlar. Sonra da Ali, Bade'ye hayatının dersini verir. Kendini aklamaya çalışan Ela, Tekin'i suçsuzluğuna inandıramaz. Bulduğu ipucu da boş çıkar. Üstelik bir de kapkaça uğrar.

4N1K İlk Aşk Ali öldü mü? Atakan Hoşgören kimdir? - Resim : 2
İmdadına Ali ve Tekin yetişir. Ancak çantasını kaptırır, içinde Ali'den ayrıldığından beri her şeyi yazdığı günlükte vardır. İstedikleri parayı bulamayan bir de üstüne dayak yiyen kapkaççılar defteri ele geçirir. Bunu Tekin'e şantaj için kullanırlar. Üstelik işin içinde Ali'yi de çekerler. Okulda ise turnuva heyecanı vardır. Okul gezisine giden öğrenciler müsabakaya katılırlar. Gezi herkes için sürprizlerle dolu geçerken her şeyden habersiz Ali büyük tehlikededir.

ALİ TEKELİOĞLU

Yaprak’ı, her durumda, şartlar ne olursa olsun, koruyan kollayan gamzeli kahraman. Çocukluktan beri hislerini Yaprak’a ne anlatabilmiş ne de Yaprak anlayabilmiş. Okulun basket takımının yıldız oyuncusu ve kaptanı. Barış burda da Ali’nin tadını fena kaçırıyor. Babası Tekin’le yıldızları asla barışmamış. Aralarında derin bir baba ve oğul çatışması var. Devasa bir gizemin ortasında yaşıyor yıllardır ve henüz bunun farkında değil. Okuduğun okulun rehber hocası, her belada kapısını çaldığı Ela Hoca, onun gerçek annesi ve Ali henüz bunu bilmiyor.

ATAKAN HOŞGÖREN KİMDİR?

1999 yılında İstanbul’da doğan Arnavut kökenli, 4 Kardeş’in en küçüğü olan Atakan Hoşgören, Kolej eğitiminden sonra Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümüne devam etmektedir.

Oyuncuk hayatına 7 yıl önce başlamıştır. Onun üzerinde reklam filminde oynan Atakan Hoşgören, Yıldızlar Şahidim adındaki dizide de kısa bir süre rol almıştır. Tiyatro deneyimini bulunan Atakan Hoşgören aynı zamanda 5 yıl kadar Beşiktaş altyapısında basketbol oynamıştır.

Oyunculuk eğitimini, çeşitli oyuncu koçlarıyla çalışarak edinmiş, en son oyunculuk eğitimini “4N1K” ekibinin oyuncu koçu Celal Eldeniz’den almıştır.Menajerliğini Best Model Kordinatörü ve Menajer Emrah YILDIZ yapmaktadır.

Kısa bir süre önce 4N1K – 2 filmdeki ALİ TEKELİOĞLU karakterini canlandırmıştır. 4N1K filminden sonra Fox TV ‘de yayınlanacak 4N1K dizisinde de rol alacaktır.
Hobileri arasında Kitap, Sinema, Tiyatro, Basketbol, Müzik, Kısa Film ve Spor, Klasik Araba tutkusu bulunmaktadır.


Atakan Hoşgören'in Oynadığı Diziler
Yıldızlar Şahidim / 2017


Atakan Hoşgören'in Oynadığı Filmler
4N1K 2 / Ali / 2018

 

4N1K İlk Aşk Ali öldü mü? Atakan Hoşgören kimdir? ile ilgili etiketler 4N1K ilk aşk ali öldü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.