49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri “En İyi Kadın Oyuncu Adayı” Ceren Karakoç kimdir? Ceren Karakoç kaç yaşında, nereli?

Ceren Karakoç kimdir? Oyunculuğu ile çok konuşulan Ceren Yalazoğlu Karakoç hayatı ve kariyeri merak ediliyor. İşte, 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri “En İyi Kadın Oyuncu Adayı” Ceren Karakoç hakkında her şey…

17 Ağustos 1984 tarihinde Ankara'da doğdu. Çanakkale'de büyüdü. Oyunculuk öğrenimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü'nde aldı.

2011 yılında "Beni Affet" dizisinde Kader karakterini canlandırarak ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Bu diziyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı ve tanındı. 2012 yılından itibaren dokuz sezon boyunca bu dizide rol aldı.

2020 yılında "Maria ile Mustafa" dizisinde rol aldı. 2021 yılında "Akıncı" dizisinde rol aldı. 2022 yılında "İçimizden Biri" dizisinde rol aldı. Aynı yıl "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Nursema karakterini canlandırarak izleyici karşısına çıktı.

Ceren Karakoç, 2013 yılında oyuncu Osman Karakoç ile evlendi. Bu evliliğinden bir kızı oldu.

Ceren Karakoç, başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ve gelecek vadeden oyunculardan biri olarak gösteriliyor.

ÖDÜLLERİ

2012 - Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Beni Affet)

ROL ALDIĞI DİZİLER

Beni Affet (2011-2020)

Maria ile Mustafa (2020)

Akıncı (2021)

İçimizden Biri (2021)

Kızılcık Şerbeti (2022-günümüz)

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri “En İyi Kadın Oyuncu Adayı” Ceren Karakoç kimdir? Ceren Karakoç kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.