45 bin sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman, saat kaçta bitiyor?

45 bin sözleşmeli öğretmenlik atamaları için son gün sonunda geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada atama takvimi için başvurular 27 Mart tarihinde başlamıştı. Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri de 4 Nisan tarihinde ilan edilecek. Peki ama sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek?

Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları MEB tarafından yapılan duyurunun ardından resmen başladı. Millî Eğitim Bakanlığı, 45 bin sözleşmeli öğretmenlik atamalarına ilişkin atama takvimi ile branş bazında kontenjan dağılımını açıkladı.

MEB öğretmen atama takvimine göre, Adayların Sözlü Sınava Alınacakları Sınav Merkezleri 4 Nisan'da ilan edilecek ve ön başvurularda 1 Nisan tarihinde sona erecek.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 45 bin yeni öğretmen atama müjdesinin ardından atama takvimi ile branş bazında kontenjan dağılımını bugün itibarıyla ilan ettiklerini duyurdu.

45 bin sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman, saat kaçta bitiyor?

45 Bin Sözleşmeli Öğretmenlik Başvuruları Ne Zaman Sona Eriyor?

Bakan Özer, öğretmen ataması için ön başvuruların 27 Mart-1 Nisan tarihlerinde alınacağını, atamaların ise 8 Mayıs'ta yapılacağını bildirdi.

Öğretmen ataması ön başvuruları 1 Nisan tarihinde sona erecek.

45 bin sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman, saat kaçta bitiyor? ile ilgili etiketler sözleşmeli öğretmenlik Milli Eğitim Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.