4. sınıf emniyet müdürü ne demek? Maaşı ne kadar?

Müge Anlı’nın yakın bir zamanla evleneceği müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde 4. sınıf emniyet müdürü olarak görev alması merak uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları özellikle 4. sınıf emniyet müdürü ne demek sorusuna cevap aramaya başladı.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, Pazartesi günü canlı yayın esnasında yakın bir zamanda evleneceğini duyurması bir anda tüm dikkatlerin üzerinde toplanmasına neden oldu. Peki, 4. sınıf emniyet müdürü maaşı ne kadar, kaç TL?

Damat adayını da Şinasi Yüzbaşıoğlu olarak açıklaması sonrasında bu kişinin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde 4. sınıf emniyet müdürü olarak görev aldığı öğrenildi.

4. Sınıf Emniyet Müdürü Ne Demek?

4. sınıf emniyet müdürü; Emniyet Genel Müdürlüğü'nde bulunan bir polis rütbesidir. 3. Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet amiri arasında yer alan rütbedir.

4. Sınıf Emniyet Müdürleri Türkiye'de Şube Müdürü, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı, Hukuk Müşaviri, Şube Müdür Yardımcısı, Öğretim Görevlisi, Pilot ve İlçe Emniyet Müdürü görevlerinde bulunabilirler. Bu rütbeye sahip olmak için Polis Akademisini bitirmek gerekmektedir.

4. Sınıf Emniyet Müdürü Maaşı Ne Kadar?

Ortalama İl Emniyet Müdürü Maaşı net asgari ücretin yüzde 268.45 üzerinde. İl Emniyet Müdürü maaşı ortalama 15.670 TL ‘dir. Bu rakam aile yardımı, prim ve diğer ödeneklerden bağımsızdır, maaşlar bu durumlara göre farklılık gösterir.

4. sınıf emniyet müdürü ne demek? Maaşı ne kadar? ile ilgili etiketler Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu emniyet müdürü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.