4. kattan zemine çakılan asansörde can pazarı!

Çin’in Hunan eyaletinde yaşanan bir asansör kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İşte 4. kattan yere çakılan asansördeki 3 kişinin yaşadığı korku dolu anlar.

Çin’in Hunan eyaletininin Changsha bölgesindeki bir asansör aşağıya doğru indiği sırada 4. katta durdu ve aniden yere çakıldı.

New York Post'un paylaştığı güvenlik kamerası görüntülerinde asansördeki 3 kişinin yardım için düğmeye bastığı ve beklediği görülüyor.

Daha sonra yere çakılan asansörde düşüşün etkisiyle yolcuların aniden tavana yükseldiği ve birbirlerinin üstüne düştüğü görülüyor.

Asansörde sıkışanlardan bir kişinin bacağında morluklar oluşurken diğerinin bel kemiğinin iki yerinde kırık olduğunu ve üçüncü kişinin sağlık durumunun henüz bilinmediği ifade edildi.

 

4. kattan zemine çakılan asansörde can pazarı! ile ilgili etiketler Çin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.