4, 3, 2 ne demek? Sağlık Bakanı Koca açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ikinci doz Covid-19 aşı oranı yüzde 75'i geçen Mavi il sayısının 27'ye ulaştığını duyurmuştu. Bakan Koca, sosyal medyadan vatandaşlara, "4, 3, 2 sizce ne demek?" sorusunu yöneltti.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Türkiye'deki aşılama seferberliği son hızıyla devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ikinci doz aşı oranının Kastamonu'da da yüzde 75’i geçtiğini bildirdi. Bakan Koca, "Covid-19’a karşı güçleniyoruz. İkinci doz aşı oranı bugün KASTAMONU’DA da %75’i geçti. MAVİ il sayımız 27. Toplum bağışıklığı için, bütün iller, ikinci doz aşı oranında yarışalım!" dedi.

 

4,3,2'NİN SIRRI

Daha sonra sosyal medyadan, "4, 3, 2 sizce ne demek?" sorusunu yönelten Bakan Koca, yanıtı kendisi verdi: "'Her 4 kişiden 3’ümüz 2 doz aşımızı yaptırdık!' demek. Bu illerin sayısı bugün itibariyle 27. Geride kalan 54 il hızlı hareket etmeli!" ifadelerini kullandı.

 

4, 3, 2 ne demek? Sağlık Bakanı Koca açıkladı ile ilgili etiketler Türkiye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca covid-19 aşısı aşı oranı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.