31 Mart Şans Topu sonuçları! Şans Topu çekilişiyle kazanan numaralar belli oldu mu?

Çarşamba akşamlarının en çok oynanan şans oyunu Şans Topu 31 Mart çekilişi ile yine talihlilerin yüzünü güldürecek. Milli Piyango İdaresi'nin canlı olarak yayınlandığı çekiliş sonrası kazanan numaralar belli olacak. Peki bu akşam Şans Topu'nda ikramiye ne kadar?

Şans Topu sonuçları için artık geri sayım başladı. 31 Mart akşamı Milli Piyango ve Sisal Şans ortaklığında yapılacak canlı çekiliş sonrası Şans Topu kazanan numaralar da belli olacak. Bu akşam 2.527.843 TL ikramiyenin dağıtılacağı Şans Topu için heyecanlı bekleyiş ise sürüyor.

ŞANS TOPU SONUÇLARI 31 MART

Şans Topu sonuçları bu akşam saat 20.00'de belli olacak. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişin sonuçları açıklandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

GEÇEN HAFTANIN SONUÇLARI

Şans Topu sonuçları 28 Mart: 10, 12, 14, 22, 28 + 03

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişleri her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Şans Topu çekilişi sonucunda 1+1, 2+1, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;5+1 bilen talihliler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden,4+1 bilen ve 5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilen talihliler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilir.

Şans Topu çekilişinde ikramiye almak için hak kazanan talihlilerin bir sene içerisinde ikramiyelerini alması gerekir. Bir yılsonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz.

31 Mart Şans Topu sonuçları! Şans Topu çekilişiyle kazanan numaralar belli oldu mu? ile ilgili etiketler Şans Topu 31 mart şans topu sonuçları şans topu çekiliş
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.