30 saati aşan metro arızasında neyi saklıyorlar? 'Teknik arıza var' denildi ama gerçek bambaşka çıktı!

M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda 30 saattir yaşanan aksaklığın nedeni belli oldu. Kamuoyuna 'Teknik arıza var' denilirken aslında gerçeğin bambaşka olduğu ortaya çıktı. Test sürüşleri yapılmadan açılan trenlerin kafa kafaya çarpıştığı, sorunun bundan kaynaklandığı öğrenildi.

M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün saat 06.00 itibarıyla başlayan aksaklık devam ediyor.

Metro İstanbul'un dün "teknik arıza" olarak açıkladığı ve gece saatlerinde "zorunlu bakım çalışması" şeklinde nitelendirdiği problem nedeniyle seferler Atunizade istasyonunda aktarmalı olarak sürdürülüyor.

VATANDAŞLAR İSYANDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resmi tatil olmasına rağmen yaşanan aksaklık nedeniyle Üsküdar ve Altunizade istasyonlarında yolcu yoğunluğu oluşuyor.

Seferlerin gecikmeli olarak yapılması nedeniyle güvenlik görevlileri ile yolcular arasında zaman zaman tartışmalar yaşanıyor.

30 saati aşan metro arızasında neyi saklıyorlar? 'Teknik arıza var' denildi ama gerçek bambaşka çıktı!

ARIZA DENİLDİ AMA GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Sorun devam ederken sosyal medyada çıkan bir iddia dikkat çekti. 

Kamuoyunda 'Teknik arıza var' denilirken aslında faciadan dönüldüğü ortaya çıktı. 

TEST SÜRÜŞLERİ YAPILMAYAN TRENLER KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Üsküdar-Samandıra metro hattında test sürüşleri yapılmadan açılan trenlerin kafa kafaya çarpıştığı, gecikmelerin de bu yüzden olduğu öğrenildi. 

Metro İstanbul, çarpışma hakkında hiç bir açıklama yapmazken, faciayı saklamaları dikkat çekti.  

30 saati aşan metro arızasında neyi saklıyorlar? 'Teknik arıza var' denildi ama gerçek bambaşka çıktı! ile ilgili etiketler Üsküdar metro
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.