3 büyük kamu kuruluşu yeni personellerini arıyor! 1271 kişiye gelir kapısı olacak...

Ülkemizde istihdam olanakları genişliyor! Gelir İdaresi Başkanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü, toplamda 1360 kişiyi istihdam etmek üzere büyük bir işe imza atmaya hazırlanıyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı, sınavla 1271 gelir uzman yardımcısı alacak. Başvurular 15 Nisan'da başlayacak ve 25 Nisan Perşembe günü sona erecek. Adaylar başvuru sırasında öncelik sırasına göre 5 ili tercih edebilecekler. Kurum aynı zamanda 50 devlet gelir uzman yardımcısı için de başvuruları kabul edecek. Sınav süreci yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleşecek. Ön başvurular 7-13 Mart, nihai başvurular ise 22-28 Mart tarihleri arasında alınacak.

3 büyük kamu kuruluşu yeni personellerini arıyor! 1271 kişiye gelir kapısı olacak...

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, 8 denetçi ve 29 uzman personel alımı yapacak. Başvurular 29 Aralık'ta başlayacak ve 7 Ocak'ta sona erecek. Adaylar, sınav başvurularını kurumun internet sitesi olan http://www.tkdk.gov.tr üzerinden elektronik olarak gerçekleştirebilecekler.

TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü ise 2 personel alımı için iş başvurularını kabul edecek. Başvurular, https://kariyer.tubitak.gov.tr adresi üzerinden 3 Ocak'a kadar yapılabilecek.

Bu önemli istihdam fırsatlarıyla ilgili detaylar, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlarda yer alıyor. İlgilenen adaylar, başvuru süreçleri ve gerekli belgeler konusunda ilgili kurumların resmi internet sitelerini ziyaret edebilirler.

3 büyük kamu kuruluşu yeni personellerini arıyor! 1271 kişiye gelir kapısı olacak... ile ilgili etiketler Tarım ve Orman Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.