3 Ağustos PTT açık mı? PTT kargo çalışıyor mu?

3 Ağustos PTT açık mı? PTT kargo çalışıyor mu? Kurban Bayramı son günü olan 3 Ağustos Pazartesi tarihinde PTT’lerin açık olup olmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 4 gün sürecek Kurban Bayramı tatili nedeniyle PTT kargo bekleyenler 3 Ağustos 2020 gününde PTT’nin çalışma saatlerini merak ediyor.

Kurban Bayramı son gününde PTT’ler ve PTT kargo yeniden gündem oldu. Vatandaşlar Kurban Bayramı tatili süresince Cumartesi ve Pazar günleri sonrasında bayramın 4. Günü olan 3 Ağustos Pazartesi tarihinde PTT’lerin açık olup olmadığını ve PTT kargonun çalışma saatlerini araştırmaya devam ediyor.

AĞUSTOS PTT AÇIK MI PTT KARGO ÇALIŞIYOR MU?

PTT ve PTT kargo şirketi Kurban Bayramı süresince kapalı kalacak ve tatil olacak. Bu nedenle PTT şubelerinden işlem yapmak isteyenler ya da PTT kargodan kargo bekleyen vatandaşlar 3 Ağustos Pazartesi gününde bu hizmetten yararlanamayacaklar.

3 Ağustos PTT açık mı? PTT kargo çalışıyor mu? ile ilgili etiketler PTT ptt kargo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.