29 Nisan Cuma namazı kılınacak mı? Tam kapanmada camiler açık mı?

Tam kapanma sürecinde 29 Nisan Cuma namazı kılınacak mı sorusu gündeme geldi. Korona ile mücadele ile tam kapanma tedbirleri kapsamında Cuma günleri camilerin açık mı kapalı mı olacak sorusu cevap buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrasında tam kapanma tedbirlerinin alınacağını söylemesi ve bu durumlardan muaf tutulan hadiseler vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer aldı.

Bununla beraber tam kapanma sürecinde Cuma günleri camilerde namaz kılınacak mı sorusunun yanıtı da İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede ayrıntılarıyla ortaya çıktı.

29 Nisan Cuma namazı kılınacak mı? Tam kapanmada camiler açık mı?

29 NİSAN CUMA NAMAZI KILINACAK MI? CAMİLER AÇIK MI?

Tam kapanma sürecinde Cuma namazı konusunda "Yürüme mesafesindeki camilerde ibadetler yapılabilecek, şu an için kapanma yok" ifadeleri ön plana çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise tam kapanma süreciyle yeni bir dönemin başladığını belirterek vatandaşların mahalledeki camilere giderek namaz kılabileceklerini söyledi.

29 Nisan Cuma namazı kılınacak mı? Tam kapanmada camiler açık mı? ile ilgili etiketler 29 Nisan cuma namazı camiler tam kapanma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.