29 Ekim günü sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı var mı?

29 Ekim günü sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı var mı? Normalleşme sürecinin ardından sokağa çıkma yasakları kaldırılmıştı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken herkesin aklında sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna var. 29 Ekim günü sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı var mı?

29 Ekim günü sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı var mı? Her yıl büyük coşku ile kutlanan 29 Ekim günü resmi tatil olması nedeni ile insanlar sokağa çıkma yasağı olacak mı sizler için araştırdık.

29 EKİM SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kalabalık oluşturmaya müsait olan kutlamalara yönelik sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı henüz açıklanmadı. Konuya ilişkin resmi bir açıklama olması durumunda güncel bilgiler haberimizin içerisine eklenecektir.

29 Ekim günü sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı var mı?

SOKAĞA ÇIKMA YASAKLARI GERİ GELECEK Mİ?

Vaka sayısındaki artış akıllara sokağa çıkma yasaklarını getirdi. Yeniden sokağa çıkma yasağı uygulamasına dönülüp dönülmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Bilim Kurulu'nun alacağı kararlar güncel olarak haberimize eklenecektir.

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise yasakların gündemlerinde olmadığını vurgulamıştı.

29 Ekim günü sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı var mı? ile ilgili etiketler 29 Ekim Cumhuriye Bayramı sokağa çıkma yasağı olacak mı sokağa çıkma yasağı var mı gelecek mi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.