28 Ekim Süper Loto sonuçları açıklanıyor... Süper Loto büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta?

28 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü yapılan Süper Loto çekilişi Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanıyor. Peki Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta?

Süper Loto sonuçları 28 Ekim çekilişi ile belli oluyor. Milli Piyango online sitesinden oynanabilen şans oyunu Süper Loto'da bu akşam çekiliş saat 21:30'da yapılacak. Haftanın 3 günü yapılan çekiliş Milli Piyango Tv'den canlı olarak yayınlanıyor.

Bu akşam yapılacak Süper Loto çekilişinde talihlilerin gözü kulağı sonuçlarda olacak. Kazandıran numaralara Süper Loto kuponlarında yer veren talihliler ikramiyelerini de almaya hak kazanacak.

Süper Loto 28 Ekim çekilişinde büyük ikramiye 52.293.631 TL olacak.

SÜPER LOTO SONUÇLAR AÇIKLANDI MI?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak SÜper Loto 28 Ekim sonuçları açıklandığında haberimizde yerini alacaktır.

28 Ekim Süper Loto sonuçları açıklanıyor... Süper Loto büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta? ile ilgili etiketler Süper Loto 28 ekim süper loto sonuçları 28 ekim süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.