28 Ekim öğleden sonra tatil mi? Perşembe tam gün mü yarım gün mü?

28 Ekim yarım gün mü sorusu yeniden gündemde. Ekim ayının içerisine girdiğimiz şu günlerde Cumhuriyet Bayramı öncesinde 29 Ekim resmi tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, Cumhuriyet Bayramı tatili 3,5 gün mü?

28 Ekim yarım gün mü sorusunun cevabı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhuriyet Bayramı’na az bir zaman kala 28 Ekim’in yarım gün olması durumunda 2021 yılında 29 Ekim resmi tatili 3,5 güne kadar çıkıyor.

28 Ekim yarım gün mü?

Resmi Gazete’de yer alan son bilgilere göre; Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder.

29 Ekim resmi tatil mi?

1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramdır. Türkiye'nin içinde ve dışında Devlet adına yalnız bugün tören yapılır. Bayram 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder.

28 Ekim’de bankalar çalışıyor mu?

Bankaların çalışma takvimi, Borsa İstanbul'a bağlı olduğu için Borsa İstanbul'un tatil olduğu günlerde bankalar da hizmet verememektedir. Borsa İstanbul'un 28 Ekim perşembe günü yarım gün çalıştığı düşünülürse, bankaların da o gün öğle saatlerine kadar hizmet vereceği söylenebilir.

28 Ekim öğleden sonra tatil mi? Perşembe tam gün mü yarım gün mü? ile ilgili etiketler 28 Ekim 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.