24 Ağustos Pazartesi öğretmen semineri var mı?

31 Ağustos tarihinde online, 21 Eylül tarihinden itibaren de seyrek eğitim ile başlayacak okullarda öğretmenlerin seminer tarihleri belli oldu. Öğretmenler 24 Ağustos seminer var mı diyerek aramalarına başladı. 24 Ağustos Pazartesi seminer olacak mı? İşte detaylar…

Türkiye’deki yüz binlerce öğretmen geri sayım başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayından bu yana okulların kapalı olması nedenle bir araya gelemeyen öğretmenler düzenlenecek seminerlerle yeniden buluşacak. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, öğretmen seminerleri hakkında açıklamada bulundu. 2020 Öğretmen seminerleri ne zaman başlayacak?

24 AĞUSTOS SEMİNER VAR MI?

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından Öğretmenlerin 2020 Ağustos, Eylül Dönemi Mesleki Çalışma Programı'na göre 24 Ağustos Pazartesi günü öğretmen seminerlerinin başlayacağı belirtildi.

MEB tarafından yapılan son açıklamada ise okulların 31 Ağustos tarihinde online olarak eğitim vermeye başlayacağı ifade edildi.

24 Ağustos Pazartesi öğretmen semineri var mı? ile ilgili etiketler 24 Ağustos MEB Öğretmen semineri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.