23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı hafta sonu için ilan edildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın hafta sonuna denk gelmesi merak edilen soruyu akıllara getiriyor. Çocuk Bayramı'nda yoğunluk olması endişesi nedeniyle yasağın gelip gelmeyeceği araştırılmaya başlandı. İşte 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu yoğunluk yaşanmaması nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın hafta sonuna denk gelmesi merak edilen soruyu akıllara getiriyor. Çocuk Bayramı'nda yoğunluk olması endişesi nedeniyle yasağın gelip gelmeyeceği araştırılmaya başlandı. İşte 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 23 Nisan ve 1 Mayıs resmi tatillerinde sokağa çıkma yasağı getirilmesi ve hafta sonuna kadar yasağın sürdürüleceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

EGM’den yapılan açıklamada, şöyle denildi:

* Bugün bir kısım sosyal medya hesaplarından İçişleri Bakanlığınca önümüzdeki hafta 23-24-25-26 Nisan ve 01-02-03 Mayıs tarihleri için sokağa çıkma yasağı uygulanacağına ilişkin iddialarda bulunulmuştur.

* Söz konusu bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

* Vatandaşlarımızın bu konularla ilgili olarak resmi makamlarca yapılacak açıklamalara itibar etmeleri gerekmekte olup, bu asılsız iddialarda bulunanlar hakkında gerekli tahkikatlar başlatılmıştır.

23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? ile ilgili etiketler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Koronavirüs 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı?
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.