23 Nisan kostümleri nereden alınır?

23 Nisan kostümleri nereden alınır, nereden kiralanır? Kostüm, özellikle tiyatro ve sinema gibi sanat türlerinde kıyafetlerin tümüne verilen genel addır. Vatandaşlarımız ise bu konu hakkında araştırma yapıyor.

23 Nisan kostümleri vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Çocuklar için özel gün kostümlerini Kostumİstanbul sitesinden alabilirsiniz. Biz de bu konu hakkında merak edilenleri derledik. Peki, 23 Nisan kostümleri nereden alınır, nereden kiralanır? Detayları haberimizde...

23 Nisan kostümleri nereden alınır?

23 NİSAN KOSTÜMLERİ NEREDEN ALINIR?

Çocuklar için özel gün kostümlerini Kostumİstanbul sitesinden alabilirsiniz.

Kostümİstanbul İletişim Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Hakimiyet-i Milliye Cad. Kançal İş Merkezi No: 58 45/A ÜSKÜDAR İSTANBUL

0505 211 0210

info@kostumistanbul.net

KOSTÜM İSTANBUL NEDİR?
Sitenin "Hakkımızda" kısmında şu ifadeler yer almaktadır...

2011 yılının Ocak ayında, İstanbul’da başladı serüvenimiz. Üç arkadaş çıktığımız bu yolculukta, her geçen gün, tecrübemize tecrübe katarak iki arkadaş çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kendimize ‘düşlerin terzileri’ diyoruz. Bu iki kelimenin birlikteliğinden çıkan sihrin, bizi ve işimize olan tutkumuzu çok iyi anlattığını düşünüyoruz. Biz, hayal ile gerçeği bir araya getiriyoruz; El emeğimizle, iğnemizle ipliğimizle ve işimize duyduğumuz sonsuz sevgimizle. Biz hayalcilerin, hayalperestlerin kurduğu düşleri gerçekleştiren ve yaşatan kostümler yapıyoruz. Bu kostümlerle yaşadıkları ‘o anı’ unutulmaz kılıyoruz.

Ürünlerimizi, insan sağlığına uygun materyaller kullanarak üretiyoruz. Yaptığımız şeyin sadece bir iş değil, özen gerektiren bir sanat olduğunun farkındayız. Bu sanata, sihrimizi katıp hayallerinizi gerçekleştirmeye tüm coşkumuzla devam ediyoruz.

Daima sevgiyle kalın, Kostüm İstanbul Ailesi.

KOSTÜM İSTANBUL SOSYAL SORUMLULUK
Sitenin "Sosyal Sorumluluk" kısmında şu ifadeler yer almaktadır...

Bu dünyayı sevmek kurtarır...

Kostüm İstanbul ailesi olarak, sosyal sorumluluk projelerini yakından takip ediyor, destekliyor ve üzerimize düşeni layıkıyla yapmak için çalışıyoruz.

İnanıyoruz ki yeterince ister ve bu isteği gerçekleştirmek adına doğru adımlar atarsak dünya daha yaşanabilir bir yer olacak. Dünyayı güzelleştirmek bizim elimizde, bunun içinse sevmek lazım diyoruz; Yaptığın işi, insanları, hayvanları ve doğayı… Çünkü dünya, bunlarla güzel. Kıymetini bilmek gerek.

 

23 Nisan kostümleri nereden alınır? ile ilgili etiketler 23 Nisan kostüm istanbul kostümler nereden alınır
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.