23 Kasım okullar tatil mi? İlkokul, ortaokul, liseler kapatıldı mı?

Koronavirüs vakalarının artması sonrasında düzenlenen Bilim Kurulu toplantısının hemen ardından okullarda ara tatilin uzatılacağı ve okulların geçici olarak yeniden kapatılacağı iddia edildi. Okullarda ara tatil uzatıldı mı? 23 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? İlkokul, ortaokul, liseler kapatıldı mı? İşte okulların tatili ile ilgili detaylar…

Bugün düzenlenen Bilim Kurulu toplantısının hemen ardından bazı bilgiler gün yüzüne çıktı. Artan koronavirüs vakaları sonrasında ara tatile giren okullarda 23 Kasım Pazartesi günü eğitim öğretimin yeniden başlayıp başlamayacağı ve okulların kapanıp kapanmayacağı veliler ve öğrenciler tarafından merak edilir oldu. Peki, okullar kapatılacak mı?

Bakanlık Bilkent Yerleşkesi bugün tertip edilen Bilim Kurulu toplantısında gündem yine koronavirüs oldu. Vakalarda yaşanana artış ve hastaların durumu bir kez daha ele alınırken Türkiye’deki aşı çalışmaları hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın aktardıklarına göre; Bilim Kurulu toplantısında alınan kararlardan en dikkat çekeninin okullar ara tatilin uzatılacağı ve okulların kapanacağı iddiası oldu. Tavsiye kararı üzerine okullardaki ara tatilin uzayacağının 17 Kasım 2020 Salı günü açıklanacağı iddia edildi. Veliler ve öğrenciler bir kez daha 'Okullar kapanıyor mu?' sorusunun cevabını aradı.

23 Kasım okullar tatil mi? İlkokul, ortaokul, liseler kapatıldı mı?

OKULLARDA ARA TATİL UZATILDI MI? 23 KASIM OKULLAR KAPANDI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamasında, "Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde 10.00 ile 20.00 saatleri arası dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak." ifadelerine yer verdi.

Okullarda 1. dönemin sonuna kadar yüz yüze eğitime ara verileceği ve online eğitimle devam edileceği kaydedildi.

23 Kasım okullar tatil mi? İlkokul, ortaokul, liseler kapatıldı mı? ile ilgili etiketler okullar ara tatil okullar tatil mi okullar kapandı mı okullar tatil son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.