23 Haziran 2019 Ataşehir seçim sonuçları! Ataşehir'de hangi aday önde?

23 Haziran 2019 Ataşehir seçim sonuçları! Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasında geçmesi beklenen İstanbul seçimlerine katılım oranının yüksek olması bekleniyor. Tatilden dönen vatandaşlar yollarda uzun kuyrukları oluşturuyor. Ataşehir seçim sonuçlarının en çok merak edildiği yerler arasında bulunuyor. Ataşehir'de hangi aday önde? Sorusunun cevabı seçmenler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte 23 Haziran 2019 Ataşehir seçim sonuçlarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

23 Haziran 2019 Ataşehir seçim sonuçları! Sonucu günlerdir merak edilen İstanbul seçimleri için seçmenler erkenden sandık başına gidiyor. Seçim sonucu en çok merak edilen yerler arasında bulunan Ataşehir'de hangi adayın önde olduğu sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte 23 Haziran 2019 Ataşehir seçim sonuçlarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

ATAŞEHİR İLÇESİNDE SEÇİM SONUÇLARI

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde hangi aday önde aşağıdaki bağlantı ile erişebileceğiniz Mynet’in seçim sayfasından öğrenebilirsiniz. Seçim sayfasında hem 23 Haziran hem de iptal 31 edilen 31 Mart seçiminin sonuçlarını görerek karşılaştırma yapabilirsiniz.

31 MART SEÇİMLERİNDE KİM ÖNDEYDİ, NE KADAR OY KULLANILMIŞTI?

23 Haziran seçimleri iptal edilen bir seçimin yerine yapılması özelliği ile tarihimize ayrı bir yere sahip. İstanbul büyük şehir belediyesi başkanlığı için aynı adayların yeniden seçim yarışa girecek olması bu seçim için farklı değerlendirmeleri ortaya çıkıyor. Seçimi yakından takip eden vatandaşlar ilçelerde Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım için verilen oylarda bir farklılık olup olmadığını, kullanılan oy miktarında değişiklik olup olmadığını öğrenmek istiyorlar. Peki Ataşehir ilçesinde 31 Mart seçimlerinde hangi aday öndeydi ve ilçede ne kadar oy kullanılmıştı?

Binali Yıldırım = 109416

Ekrem İmamoğlu = 136855

SEÇİM İSTATİSTİKLERİ

İstanbul’da 23 Haziran seçimine gene iptal edilen 31 Mart seçimine katılan seçmenler katılma hakkına sahip. YSK’nın istatistiklerine göre önceki seçim için İstanbul’da 10 milyon 560 bin 963 seçmen için 39 ilçede 31 bin 124 sandık kuruldu.

İstanbul’un en çok sandığı yani en çok seçmeni olan ilçesi Esenyurt’ken en az sandık yani seçmeni en az olan ilçe ise Adalar. İptal edilen seçimde Esenyurt’ta 498 bin seçmen için 1631 sandık kurulurken; Adalar’da 12 bin seçmen için 39 sandık kuruldu. 

23 Haziran 2019 Ataşehir seçim sonuçları! Ataşehir'de hangi aday önde? ile ilgili etiketler İstanbul Binali Yıldırım İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Ataşehir 2019 seçim 23 Haziran
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.