22 Mayıs yarım altın fiyatı!

22 Mayıs tarihinde güncel altın fiyatlarını ve yarım altının kaç TL olduğunu öğrenmek isteyenler için detaylar haberimizde...

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Yarım altın fiyatlarında son durum şu şekilde; yarım altın bugün 790,80 TL'den alınırken 811,30 TL'den satılıyor. Yarım altın genelde uzun vadeli yatırım aracıdır.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

22 Mayıs çeyrek altın fiyatları sabah saatlerinden itibaren vatandaşların en çok araştırdığı konu başlıkları arasında yer alıyor. Çeyrek altın bugün 396,64 TL'den alınırken 405,65 TL'den satılıyor. Kuyumculardan en çok satın alınan altın çeşitlerinin başında da çeyrek altın yer almaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın alan vatandaşlar da tıpkı yarım altın gibi uzun vadeli birikimi düşünürler, kolay kolay bozdurmamak için satın alınan tam altın bugün yani 22 Mayıs Çarşamba günü 1.586,57 TL'den alınırken 1.617,64 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altın fiyatları ile çeyrek altın fiyatları arasında benzerlikler olsa da Cumhuriyet altını hem uzun vadeli birikim aracıdır hem de oldukça ağırdır. Cumhuriyet altını bugün 1.642,00 TL'den alınırken 1.667,00 TL'den satılıyor.

ATA ALTIN fiyatlarında da son durum şu şekilde; 22 Mayıs Çarşamba günü Ata Altın 1.636,15 TL'den alınırken 1.677,19 TL'den satılıyor.

22 Mayıs yarım altın fiyatı! ile ilgili etiketler altın 22 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.