22 Kasım 2021 burç yorumları! Pazartesi aşk, iş, para, sağlık, kariyer yorumu

22 Kasım 2021 günlük burç yorumları astroloji severler tarafından merak edilmekte. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu aşk, iş, para, sağlık ve kariyerinize ait günlük burç yorumlarını sizin için hazırladık. 22 Kasım Pazartesi günlük aşk yorumunuz ne diyor?

22 Kasım 2021 günlük burç yorumları astroloji severler için gündemde. 22 Kasım Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda aşk, iş, para, sağlık ve kariyer yorumları hakkında görüşleri astroloji ile yakından ilgilenenler için adeta bir odak noktası oluşturuyor.

22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu

Bugün biraz daha kendinizi baskı altında hissederek başkalarının yapması gereken işleri üstlenebilir ve bundan dolayı biraz sinirli olabilirsiniz. Sakin kalmayı deneyerek ikili diyaloglardan uzak durmalısınız. Öz hayatınızda duygusal konularda biraz daha ılımlı davranarak öfkeye kapılmamalısınız. Bu durum can sıkabilir. Kalbinizi asla duygularınıza teslim etmeyin.

Boğa Burcu

Bugün düşünceleriniz oldukça kesin. Çevrenizde olan kişileri fikirleriniz ve azminizle büyüleyeceksiniz. Bu gelişmeler ile birlikte maddi anlamda rahatlayacak ve hayallerinize bir adım daha yaklaşacaksınız. Özel hayatınızda birlikte olduğunuz kişi sizden şüphe duyuyor olabilir. Durduk yere huzurunuzu kaçırmayın.

İkizler Burcu

Kendinizi doğru sözcüklerle ifade ederek iş hayatınızda pire için asla yorgan yakmayın. Eğer mümkünse kısa süreli de olsa bulunduğunuz ortamlardan uzaklaşarak sakin kalın. Yaşanabilecek yoğun telefon trafiğinde aksaklıklar ve yanlış anlaşılabilmeler için hoşgörülü olun. Özel hayatınızda ani bir kararla ayrılık kararı aldığınız bir insanla yeniden bir araya gelebilirsiniz.

Yengeç Burcu

Biraz cesur davranarak elinize geçecek fırsatları kaçırmamalısınız. Düzenli ev disiplinli çalışmaya devam ederek her türlü zorluğun üstünden gelebilirsiniz. İş hayatınızda sizi yakından ilgilendiren konularda önemli gelişmeler kaydederek uzunca bir süredir emek verdiğiniz konular hakkında kesinlikle korkuya kapılmayın. Özel hayatınızda ise beraber olduğunuz insanla yeni kararlar alabilirsiniz.

Aslan Burcu

İşiniz gereğince bazı konular açısından gergin bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde biraz daha yoğun olacaksınız. Gün içerisinde kendinizi daha iyi hissedilmek adına öfkenizi biraz bastırarak rahatlamayı seçmelisiniz. Özel hayatınızda hoşgörülü davranarak karşılığını daha fazla alacaksınız.

Başak Burcu

Kabınıza sığmayan enerji ile ruhunuzu coşturarak diğer yandan daha cesaretli davranmalısınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek adına zekanızı ve iletişim gücünüzü kurtarın. Özel hayatınızda beraber olduğunuz insanın davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Ailenizle ilişkilerinize biraz daha önem vererek kendinizi ifade etmelisiniz.

Terazi Burcu

Resmi evraklar ile biraz daha fazla meşgul olacaksınız. Çalışma arkadaşlarınız ile uyum içerisinde hareket ederek çalışın ve sorumluluklarınızın bilincinde olun. Akıllıca ve disiplinli bir şekilde olmayı aklınızdan çıkarmayın. Duygusal anlamda olumlu gelişmeler seyrinizde olacak.

Akrep Burcu

Maddi konularda beklemediğiniz gelirler kapınızı çalacak. İşinizle ilgili her türlü gelişmeyi yakından takip ederek mümkün olduğunca uygulamalısınız. Sabrınızla beraber her şeyin üstesinden gelerek hedeflerinizi daha da yükseltin. Özel hayatınızda aldığınız ağır darbelerden sonra kimsenin huzur bozmasına asla izin vermeyin.

Yay Burcu

Uzunca bir zamandır büyük bir sabırla beklediğiniz bir konuda tepkinizi koyarak son noktayı verin. Sizi fazlasıyla rahatlatacaktır. İş hayatınızda yaptırım gücünüzün yüksek olduğu bir zamandasınız. İsteklerinizi size doğru gelmeyen konuları ifade etmekten çekinmeyin. Özel hayatınızda ise ailenizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanacak.

Oğlak Burcu

İsteksiz ruh halinizden bir an önce kurtularak çevrenizdeki insanlara karşı dikkatli olun. Bir anda ağzınızdan dökülen sözleriniz olumsuz sonuçlar yaşamanıza neden olabilir. Bulunduğunuz ortamdan dışarı çıkarak duygularınızın aklınızın önüne geçmesine engel olun. Sevdiğiniz olumlu düşüncelere aklınızı yorun.

Kova Burcu

İş hayatınızda idarecilerle aranızı iyi tutun. Öfkeli davranışlarınızdan kaçarak sakinliğinizi koruyun okları üzerinizden çekin. Yaptıklarınız ve yapmadıklarınız kendinizi asla suçlamayın. Bundan sonra neler yapabileceğiniz çok önemlidir. Yarınların kaygılarını düşünürseniz bugünü asla yaşayamazsınız. Aşk hayatınızda ise gereksiz kıskançlıklardan kaçarak ilişkinizde huzuru yakalayın.

Balık Burcu

Hayatınızda önemli kararlar almayı düşlüyorsunuz. İkna gücünüzün kuvveti olması nedeniyle çevrenizdeki insanların destek ve takdirini kazanıyorsunuz. Rahatsızlıklarınızı gidermek için şimdi her zamankinden daha kararlı bir ruh halinde olacaksınız. Objektif yaklaşımlarda bulunarak hem kendinizi hem de rahatsızlık duyduğunuz her şeyi düzeltebilirsiniz.

22 Kasım 2021 burç yorumları! Pazartesi aşk, iş, para, sağlık, kariyer yorumu ile ilgili etiketler burç yorumları Günlük Burç Yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.