2024 TUS/1 başvuruları ne zaman, başladı mı, saat kaçta başlayacak? TUS/1 başvurusu nasıl yapılır?

Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS), 2024 yılının ilk dönemi için heyecan dolu bir başlangıca hazırlanıyor. Doktor adayları, kariyerlerindeki önemli adımlardan biri olan bu sınava yönelik başvurularını yapmak için harekete geçtiler. 2024 TUS/1 başvuruları başladı mı, saat kaçta başlayacak, ne zaman? TUS/1 2024 başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? İşte detaylar...

Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS), her yıl binlerce doktor adayının kariyerlerinde önemli bir kilometre taşı olan bu sınav için hazırlıklarına başladığı heyecan verici bir süreçtir. 2024 yılının ilk dönemi için de bu heyecan dolu başlangıca hazırlanan doktor adayları, başvurularını yapmak için adımlarını atmış bulunuyorlar. Peki, 2024 TUS/1 başvuruları başladı mı, saat kaçta başlayacak, ne zaman? TUS/1 2024 başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? İşte detaylar...

2024 TUS/1 başvuruları ne zaman, başladı mı, saat kaçta başlayacak? TUS/1 başvurusu nasıl yapılır?

TUS/1 2024 BAŞVURUSU BAŞLADI MI?

2024 TUS başvuruları bugün itibariyle başladı ve adaylar, eğitimlerindeki yetkinliklerini kanıtlamak için bu fırsatı değerlendirecekler.

TUS/1 2024 BAŞVURUSU NE ZAMAN?

ÖSYM'nin belirlediği takvime göre, başvuru süreci resmen başladı ve adaylar, başvurularını ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden veya belirlenen başvuru merkezlerinden gerçekleştirebilirler. Başvuru süreci 31 Ocak ile 2 Şubat 2024 tarihleri arasında devam edecek, bu nedenle adaylar zamanı yakından takip etmelidirler.

TUS/1 2024 BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TUS başvuru kılavuzu henüz yayımlanmamış olsa da, adaylar gelişmeleri ÖSYM AİS ekranından takip edebilirler. Kılavuzun yayımlanmasıyla birlikte, başvuru adımları netleşecek ve adaylar süreci daha kolay takip edebilecekler.

2024 yılının ilk dönemi için belirlenen TUS sınavı ise 17 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar, başvurularını belirlenen tarihler içerisinde tamamlayarak sınavlarına hazırlıklarını yapabilirler. Bu süreçte, adayların sınava yönelik hazırlıklarını titizlikle sürdürmeleri önemlidir.

2024 TUS/1 başvuruları ne zaman, başladı mı, saat kaçta başlayacak? TUS/1 başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler TUS
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.