2024 MEB mazerete bağlı atamalar ne zaman? Mazerete bağlı yer değiştirme ataması ne zaman bitecek?

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 yılında öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme atama takvimini duyurdu. MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, başvurular iki aşamalı olarak gerçekleşecek ve belirli kriterlere dayanacak. Peki, 2024 MEB mazerete bağlı atamalar ne zaman? Mazerete bağlı yer değiştirme ataması ne zaman bitecek? İşte, MEB mazerete bağlı atama takvimi 2024!

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 yılında öğretmenlerin mazeret kaynaklı yer değiştirme atama takvimini ilan etti. MEB Personel Genel Müdürlüğü'nün duyurusuna göre, başvurular iki aşamalı olarak gerçekleşecek ve belirli kriterlere dayanacaktır. 2024 MEB mazeret atamaları ne zaman gerçekleşecek? Mazeret kaynaklı yer değiştirme ataması hangi tarihte tamamlanacak? İşte, 2024 MEB mazeret atama takvimi!

2024 MEB mazerete bağlı atamalar ne zaman? Mazerete bağlı yer değiştirme ataması ne zaman bitecek?

2024 MAZERETE BAĞLI ATAMA NE ZAMAN?

MEB, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvurularını iki aşamada alacak. İlk aşama ön başvuru, ikinci aşama ise tercih başvurusu olarak belirlendi.

Mazerete bağlı il içi veya il dışı yer değiştirme ön başvuruları 2-8 Ocak 2024 tarihleri arasında alındı. Tercih başvuruları ise 13-17 Ocak 2024 tarihleri arasında online platformlardan gerçekleştirilecek.

MAZERETE BAĞLI ATAMALAR NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?

MEB, başvuruların tamamlanmasının ardından 18 Ocak 2024 tarihinde yer değiştirme atamalarını gerçekleştirecek.

Ataması yapılan öğretmenlerin ayrılma işlemleri 19 Ocak 2024 tarihi itibarıyla başlayacak.

MAZERETE BAĞLI ATAMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

MEB'in 2024 mazerete bağlı atama takvimi öğretmenler arasında merakla beklenirken, başvuru süreci ve detayları MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından belirlendi. Öğretmenler, "MEBBİS Mazeret Durumuna Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Formu"nu doldurarak tercihlerini belirleyebilecekler. Ayrıntılı bilgi için MEB'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

2024 MEB mazerete bağlı atamalar ne zaman? Mazerete bağlı yer değiştirme ataması ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler MEB
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.