2023 Kurban Bayramı'nda kafe ve restoranlar açık mı?

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte, birçok iş yerinin bayram tatili nedeniyle kapalı olup olmayacağı merak konusu oldu. Bu çerçevede Kurban Bayramı'nda kafeler kapalı mı? veya Bayramda dükkanlar kapalı mı olacak? gibi sorular araştırılıyor. Peki Kurban Bayramı'nda işletmeler kapalı olacak mı? Bayramda kafe ve restoranlar açık mı? İşte ayrıntılar...

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, birçok iş yerinin bayram tatili nedeniyle kapalı olacağı düşünülüyor. Ancak bazı kafeler, bayramda da hizmet vermeye devam ediyor. İnsanlar, bayramda kafelere gitmek istediklerinde hangi kafelerin açık olup olmadığını olduğunu merak ediyor. Peki Kurban Bayramı'nda işletmeler kapalı olacak mı? Bayramda kafe ve restoranlar açık mı? İşte detaylar...

KURBAN BAYRAMINDA KAFELER AÇIK MI?

2023 Kurban Bayramı'nda Starbucks, Nero, Kahve Dünyası gibi büyük işletmeler resmi ve dini bayramlarda da açık olmaktadır. Bu nedenle 2023 Kurban Bayramı'nda da büyük işletme zincirlerinin şubelerini ziyaret edebilir ve kahve keyfi yapabilirsiniz.

2023 Kurban Bayramı'nda kafe ve restoranlar açık mı?

Diğer kafe ve kahve dükkanları konusunda kesin bir bilgi vermek zor olsa da, bazı yerel kafeler ve zincir kafeler bayramda da açık olabilir. Ancak bu durum kafe sahiplerinin tercihine bağlıdır. Bayramda bir kafeye gitmek istiyorsanız, önceden gitmek istediğiniz kafenin internet sitesinden veya iletişim bilgilerinden açık olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir.

2023 Kurban Bayramı'nda kafe ve restoranlar açık mı? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.