2021 BİM kurbanlık fiyatları! BİM dana, koç, koyun kurbanlık fiyatları ne kadar?

BİM kurbanlık fiyatları 2021 yılı Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların en çok araştırma yaptığı konular arasında yer aldı. Bu çerçevede uygun fiyat ve fırsatları takip edenler BİM büyükbaş, küçükbaş kurban fiyatları araştırması yapmakta. Peki, 2021 BİM kurbanlık dana, koç, koyun fiyatları belli oldu mu?

Hem besili hem de sağlıklı bir kurbanlık isteyenler birçok satış firmasına giderek fiyatlar konusunda pazarlık yaparak son güne kalmadan dana, koyun, keçi gibi hayvanları kurbanlık alarak vazifelerini yerine getirmektedirler. İslam dinine göre bazı hayvanların dışında kurban edilmesi caiz değildir.

Ancak her zaman uygun fiyat politikası ve kaliteli ürün anlayışını benimseyen BİM marketlerinde satılan kurbanlıklar tüm dini koşullara oldukça uygundur. Her sene değişen kurbanlık fiyatları; yakıt giderleri ve yem fiyatlarına göre değişkenlik göstermektedir. Buna istinaden de hayvanlarını bir sene boyunca özenle yetiştiren şahıs veya firmalar Kurban Bayramını dört gözle beklemektedir.

2021 BİM kurbanlık fiyatları! BİM dana, koç, koyun kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı denildiği zaman insanın aklına ilk gelende hayvan pazarları ve buna bağlı olarak kurbanlık fiyatları ön plana çıkar. Yaklaşık 1 ay öncesinde kurulan bu hayvan pazarlarında büyükbaş ve küçükbaş hayvan satışı yapılır.

2021 BİM KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Ancak zincir marketlerin devreye girmesi ve kurban fiyatlarını diğer yerlere göre biraz daha piyasanın altında tutması rekabeti gündeme getirmiştir. En uygun fiyatlar ile kurbanlık satışı yapan bu marketler vatandaşlardan da her daim tam not almayı başarmıştır.

BİM marketlerden yapacağınız kurbanlık alışverişi ile kesim yerleri aramadan hazır bir şekilde kesilmiş ve bölünmüş olarak kurbanlığınız size teslim edilmektedir. Bu şekilde olunca hem zaman kazanılır hem de hijyenik koşullarda İslam’a uygun bir kesim gerçekleştirilmiş olunur.

BİM marketler zinciri Kurban Bayramına az bir zaman kala afişlerde ve televizyonlarda verdikleri reklamlar ile kolay kolay müşterilerini 2021 kurbanlık fiyatları ile buluşturmaktadır. Ancak henüz bu konuda 2021 BİM kurbanlık fiyatları kesin olarak açıklanmamıştır.

2021 BİM kurbanlık fiyatları! BİM dana, koç, koyun kurbanlık fiyatları ne kadar? - Resim : 2

BİM KURBANLIK FİYATLARI 2021

Kurbanlık büyükbaş dana hisse fiyatı: 3.250 TL

Kurbanlık küçükbaş fiyatı: 30 TL

Küçükbaş kurbanlık hayvanlar için tek kişi alıp kesebilirken; büyükbaş kurbanlık hayvanlarda tek başına ya da hisse usulü de kurban kesilebilir. Mesela; bir danaya 7 kişi ortak girebilir.

2021 BİM kurbanlık fiyatları! BİM dana, koç, koyun kurbanlık fiyatları ne kadar? ile ilgili etiketler BİM bim kurbanlık fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.