2020 PTT şubeleri ne zaman açılıyor?

PTT şubeleri ne zaman açılıyor? 2020 Kurban Bayramı’nda PTT şubelerinin ne zaman açılacağı merak ediliyor. 31 Temmuz’da başlayan Kurban Bayramı tatilinde vatandaşlar PTT şubelerinin ne zaman açılacağını araştırmaya başladılar. İşte PTT ne zaman açılıyor sorusunun cevabı…

31 Temmuz Cuma günü başlayan Kurban Bayramı tatili nedeniyle PTT şubelerinin ne zaman açılacağı sorusunun cevabı vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Kurban Bayramı tatilinde PTT şubelerinin yanı sıra kargoların da ne zaman açılacağı merak edilmeye başlandı. PTT şubeleri ne zaman açılacak?

2020 PTT NE ZAMAN AÇILIYOR?

Kurban Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle PTT şubeleri vatandaşlara 4 Ağustos Salı gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak. Yani PTT şubeleri 4 Ağustos Salı günü açılacak.

2020 PTT şubeleri ne zaman açılıyor? ile ilgili etiketler PTT PTT şubeleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.