Bucks, Ersan İlyasova'yı serbest bıraktı

Milwaukee Bucks, milli basketbolcu Ersan İlyasova'yı serbest bıraktı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, 33 yaşındaki basketbolcunun serbest bırakıldığı duyurulurken, sosyal medya hesabından da milli oyuncuya teşekkür edildi.

NBA'de 2018'den beri yeniden Milwaukee Bucks forması giymeye başlayan milli forvet Ersan İlyasova, serbest kaldı. Doğu'nun şampiyonluk favorisi Bucks, 33 yaşındaki yıldızı serbest bıraktığını açıkladı.

2005 NBA draftında 36. sıradan Milwaukee Bucks tarafından seçilen ve 2015'e kadar yedi sezon forma giyen Ersan İlyasova, 2018 yılında eski takımına dönmüştü. 9 sezonda 272'si ilk 5'te olmak üzere 583 maçta Bucks forması giyen milli basketbolcu, 9,8 sayı, 5,7 ribaunt ortalamasıyla oynadı.

AVRUPA'YA DÖNEBİLİR

NBA'de yeni sezon 22 Aralık'ta başlayacak. Ersan bu tarihe kadar yeni bir kontrat bulamaması halinde Avrupa'da gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor. Tecrübeli oyuncuyla başta eski takımı Barcelona olmak üzere Fenerbahçe Beko ve Panathianikos da ilgileniyor.

Bucks, Ersan İlyasova'yı serbest bıraktı

Bucks, Ersan İlyasova'yı serbest bıraktı ile ilgili etiketler Ersan İlyasova Milwaukee Bucks NBA
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.