20 Şubat Pazartesi okullar açılıyor mu? Okullar 1 Mart'a kadar tatil mi?

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketleri sonrasında MEB tarafından okullar tatil ilan edilmiş ve öğrencilerde 20 Şubat okullar açılıyor mu sorusuna yanıt aramaya başlamıştı. MEB’den yapılan son açıklamada ise okullar ne zaman açılacağı belli oldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaşanan deprem felaketleri sonrasında okulların 20 Şubat tarihinde açılıp açılmadığı konusunda son noktayı koydu. Öğrencilerde okullar 20 Şubat'ta açılıyor mu sorusuna yanıt buldu.

20 Şubat'ta Okullar Açılıyor Mu?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer son dakika açıklamasında, 71 ilde okulların 20 Şubat tarihinde açılacağını ancak depremden etkilenen 10 ilde eğitim ve öğretime 1 Mart tarihine kadar ara verildiğini duyurdu.

Okullar 1 Mart'a Kadar Tatil Mi?

Kahramanmaraş, Adana, Malatya, Adıyaman, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Osmaniye illerinde eğitim ve öğretime 1 Mart tarihine kadar ara verildi.

20 Şubat okullar tatil mi?

Milli Eğitim Bakanı Özer daha önce yaptığı açıklamasında: "Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle eğitim öğretime verdiğimiz arayı tüm Türkiye'de 20 Şubat'a kadar uzatma kararı aldık." demişti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle depremden etkilenen Kahramanmaraş, Adana, Malatya, Adıyaman, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Osmaniye illerindeki yükseköğretim kurumlarında ikinci bir duyuruya kadar eğitim öğretime ara verilmişti.

Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK) gelen son dakika açıklaması ile Türkiye genelinde tüm üniversitelerde bahar eğitim ve öğretim döneminin açılışı ertelendi.

20 Şubat Pazartesi okullar açılıyor mu? Okullar 1 Mart'a kadar tatil mi? ile ilgili etiketler Okul tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.