20 Haziran Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı? Sayısal Loto Sonuç Sorgula Ekranı

Çılgın Sayısal Loto 20 Haziran çekilişi bu akşam yapılıyor. Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu sorusu da merak ediliyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelen Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulanıyor.

Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor. 20 Haziran 2022 Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında yapılan çekilişin saati 21:30. İkramiyelerine kavuşacak vatandaşlar da kuponlarını sorgulamaya başlıyor. İşte Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı...

Şans oyunu Sayısal Loto çekilişiyle kazandıran numaralar belli oluyor. Joker ve Süper Star numaralarının belli olmasıyla talihliler de ikramiyelerini alıyor.

SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

20 Haziran Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı? Sayısal Loto Sonuç Sorgula Ekranı ile ilgili etiketler sayısal loto sonuçları sayısal loto sonuç sorgula
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.