2. bölüm nefes kesti... Siyah İnci 3. bölüm fragmanı yayınlandı! / VİDEO

Siyah İnci son 2. Bölüm izleyicisi ile buluştu. Siyah İnci yeni 3. Bölüm fragmanı merakla araştırılıyor. Başrollerini Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın paylaştığı Siyah İnci STAR TV'nin yeni dizisi Siyah İnci son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Dizi her Perşembe saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Önceden yayınlanan Ateşböceği ise Pazar gününe alındı. Hikayesi ile ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çeken Siyah İnci 3. bölüm fragmanını yayınladı. Hazal Kenan'ı terk ediyor. Siyah İnci yeni 3. Bölüm fragmanı ve Siyah İnci son 2. Bölümde neler yaşandı? sorularının yanıtı haber özette...

Siyah İnci son 2. Bölüm izleyicisi ile buluştu. Siyah İnci yeni 3. Bölüm fragmanı merakla araştırılıyor. Başrollerini Hazan rolünü canlandıran Hande Erçel ve Kenan rolünü canlandıran Tolgahan Sayışman’ın canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Berk Hakman, Neriman Uğur, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay ve Yeşim Büber gibi isimler yer alıyor. Dizi her Perşembe saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Önceden yayınlanan Ateşböceği ise Pazar gününe alındı. Siyah İnci son bölümde Vural’ın Hazal’a yaptıklarından bi haber olan Kenan, Aziz’i korumak için önüne atıldığın da merminin hedefi olmuştur. Aziz Toprak’ın hayatını kurtarmak uğruna gelen Kenan ölümden dönmüş fakat aynı anlarda Hazal yaşayan bir ölüye dönüşmüştür adeta. Siyah İnci yeni 3. Bölüm fragmanı ve Siyah İnci son 2. bölümde neler oldu? merak edilen her şey haberimizde...

Tolgahan Sayışman'ın canlandırdığı Kenan karakterinin tanımında, "çalışkan, dürüst, mert ve gözü kara. Tanıdıkları için bir saniye bile düşünmeden ölüme gidecek kadar yürekli. Hayatta en sevdiği, tek sevdiği kişi olan Hazal’la evlenip, yuva kurmak isterken her şey tepe taklak olur" ifadeleri yer alıyor. Hande Erçel'in canlandırdığı Hazal karkaterinin tanımında ise, "fedakar, dürüst, merhametli, güçlü. Mütevazi, mutlu hayatını Kenan’la evlenerek taçlandıracaktır. Yıllarca evlenecekleri günü beklemiş ve sonunda muradına erecekken hayatı alt üst olur" cümleleri bulunuyor.

siyah_inci

SİYAH İNCİ 2. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kenan ölümden dönüyor...

Vural’ın Hazal’a yaptıklarından bi haber olan Kenan, Aziz’i korumak için önüne atıldığın da merminin hedefi olmuştur. Aziz Toprak’ın hayatını kurtarmak uğruna gelen Kenan ölümden dönmüş fakat aynı anlarda Hazal yaşayan bir ölüye dönüşmüştür adeta …

Vural’ın Ebru’nun yardımıyla kurduğu tuzak ve yaşadıkları ölümden farksızdır Hazal için… Çareyi anlamını yitiren yaşamını sonlandımakta bulur Hazal. Ölmekten başka çaresi yoktur, hayalleri yıkılmış, sevdiği adama verdiği sevda sözü yarım kalmıştır. Fakat Hazal’ın bilmediği bir gerçek vardır. Vural’ın ona kurduğu uzak sandığından daha büyüktür. Yaşadığı travmanın yükü altında canından vazgeçecek noktaya gelen Hazal’ın omuzları bir de sevdiği adamın onurunu ve hayatını kurtarmak yükü binmiştir artık...

Kenan’ın gözlerinin içine baka baka ondan ayrılmak ölümden daha beterdir fakat çaresizdir Hazal...

SİYAH İNCİ 3. BÖLÜM FRAGMANI

SİYAH İNCİ KENAN KİMDİR?

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın canlandırdığı Kenan karakteriyle ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama ise şöyle; Çalışkan, dürüst, mert ve gözü kara. Tanıdıkları için bir saniye bile düşünmeden ölüme gidecek kadar yürekli. Hayatta en sevdiği, tek sevdiği kişi olan Hazal’la evlenip, yuva kurmak isterken her şey tepe taklak olur. Hayalleri acımasızca yıkılan Kenan için tek bir yol vardır. O da ‘İntikam!’. Aşkı için intikam almaya karar verir ama aşkın her zaman galip geldiğini henüz o da bilmiyordur.

SİYAH İNCİ KONUSU

Ege’nin sahil kasabasında yaşayan Kenan ile Hazal, birbirlerinden hiç ayrılmayacaklarına söz vermişlerdir. Fakat kasabaya gelen Vural’ın Hazal’ı elde etmek için her şeyi göze alması Kenan ile Hazal’ın aşkını tepetaklak edecektir.

SİYAH İNCİ OYUNCULARI

tolgaanh

TOLGAHAN SAYIŞMAN (KENAN)

Çalışkan, dürüst, mert ve gözü kara. Tanıdıkları için bir saniye bile düşünmeden ölüme gidecek kadar yürekli. Hayatta en sevdiği, tek sevdiği kişi olan Hazal’la evlenip, yuva kurmak isterken her şey tepe taklak olur. Hayalleri acımasızca yıkılan Kenan için tek bir yol vardır. O da ‘İntikam!’. Aşkı için intikam almaya karar verir ama aşkın her zaman galip geldiğini henüz o da bilmiyordur.

hande

HANDE ERÇEL (HAZAL)

Fedakar, dürüst, merhametli, güçlü. Mütevazi, mutlu hayatını Kenan’la evlenerek taçlandıracaktır. Yıllarca evlenecekleri günü beklemiş ve sonunda muradına erecekken hayatı alt üst olur. Şimdi tek yapması gereken sevdiği Kenan için fedakarlık yapmaktır. Onun için kendisini cehennem ateşine atmaya razıdır ve yapar da. Bilmediği şey ise ne olursa olsun hep kazananın aşk olacağıdır.

erwrwe

BERK HAKMAN (VURAL)

Bencil, güçlü, gaddar, zeki. Kötü denilebilecek tüm özellikler Vural’da can bulmuştur ama bütün bunların altında yatan şey ise aşktır. Aşk herkeste farklı yoğrulmuştur. Vural’ın ki de başka türlü bir aşktır. Saplantılı, sınırsız ve sahiplenici. Ne yaparsa yapsın hepsini aşkı için yaptığı için kendini her zaman haklı görür. Hazal için yaptığı her şey onun için doğrudur ve yapılması gerekendir. Oysa aşk hiçbir zaman Vural’ı seçmeyecektir. Bu yüzden de kaybeden taraf hep kendi olacaktır ve bunu da zamanla acı bir şekilde anlayacaktır Vural.

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.