19 Mayıs Atatürk Sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözleri!

19 Mayıs Atatürk sözleri! Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için Ulu Önder Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili söylediği sözler araştırılmaya başlandı. Atatürk'ün anlamlı gün için söylediği sözler sosyal medyanın farklı platformlarında paylaşılmaya devam ediyor. İşte 19 Mayıs Atatürk sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözlerinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

19 Mayıs Atatürk sözleri! Atatürk'ün anlamlı gün için söylediği sözler sosyal medyanın farklı platformlarında paylaşılmaya devam ediyor. Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için Ulu Önder Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili söylediği sözler araştırılmaya başlandı. İşte 19 Mayıs Atatürk sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözlerinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

19 Mayıs Atatürk Sözleri

Gençler!Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler!Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum” (Mustafa Kemal ATATÜRK)

 19 Mayıs Atatürk Sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözleri!

“Ben 1919 yılında Samsun’a çıktığım gün elimde maddi hiçbir kuvvet yoktu. Yalnız Büyük Türk Milleti’nin asaletinden doğan ve benim vicdanımı dolduran, yüksek ve manevi bir kuvvet vardı. İşte ben bu kuvvete, bu Türk Milleti’ne güvenerek işe başladım.” - M.K.Atatürk

 19 Mayıs Atatürk Sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözleri! - Resim : 2

Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. (Mustafa Kemal Atatürk)

 19 Mayıs Atatürk Sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözleri! - Resim : 3

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

 19 Mayıs Atatürk Sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözleri! - Resim : 4

"Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri (Türkiye Cumhuriyetini) ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak." (Mustafa Kemal ATATÜRK)

 19 Mayıs Atatürk Sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözleri! - Resim : 5

19 Mayıs Mesajları

Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 19 Mayıs Atatürk Sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözleri! - Resim : 6

İstiklal mücadelemizin sembol günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

 ''Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Millî Mücadele hareketini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 101. yılı. Nice yıllar olması dileğiyle Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.''

 19 Mayıs Atatürk Sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözleri! - Resim : 7

Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 İnancın, insanlığın, adamlığın, aklın, cesaretin, doğru hüküm verme kabiliyetin olmasa, #19Mayıs1919’umuz olmazdı.

 Gençliğini yaşayamamış bir neslin bize kanıyla canıyla bıraktığı mirası, sahip olduğumuz her şeyin temelinin atıldığı bu anlamlı günü bir bayram havasında kutlamamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına saygı ve rahmetle... #19Mayıs1919

 “101 yıl önceydi güneş bir kıvılcımla Samsunda küçük bir ateş yaktı o ateş Amasyada Erzurumda Sivasta büyüdü Sakaryada güçlendi bugün,yarın ve sonsuza dek sönmeyecek olan Türkiye Cumhuriyetinin ışığı oldu 19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

 19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. ( K. Atatürk ) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

Milletimiz çok büyüktür. Hiç korkmayalım. O, esaret ve aşağılığı kabul etmez. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs Atatürk Sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözleri! ile ilgili etiketler Atatürk 19 Mayıs Günü bayram 19 mayıs atatürk sözleri Atatürk'ün 19 Mayıs'la ilgili sözleri!
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.