18 yaşın üstünde olanlar dikkat! O banka duyurdu: 27 TL ödeyerek 15 bin TL'lik destek alabilirsiniz!

Senelerdir PTT ile iş birliği içerisinde olan ve bu kapsamda da hem PTT müşterileri hem de diğer vatandaşlar için avantajlı kredi kampanyaları düzenleyen Aktifbank, bayrama özel bir kredi ürünü daha düzenlemiş olduğunu bildirdi. Resmi internet sitesi üzerinden yeni kredi ürününü duyuran banka, detayları paylaştı.

Uzun yıllardır PTT ile iş birliği içerisinde olan ve bu kapsamda hem PTT müşterilerine hem potansiyel PTT müşterilerine hem de diğer tüketicilere avantajlı hizmetler sunan Aktifbank, birçok bankaya kıyas ile daha esnek şartlara sahip olduğu için müşteri sayısını artırmayı başardı. Bugün milyonlarca tüketiciye çok çeşitli alanlarda kredi desteği vermeye devam eden banka, bayramın yaklaşması ile birlikte harekete geçerek tüketicilerin yüzlerini güldüren bir kampanyaya daha imza atmış olduğunu bildirdi.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni kredi ürününe ilişkin açıklamalarda bulunan Aktifbank, bayram öncesi nakde olan ihtiyaçlarını gidermek isteyen tüm 18 yaş üstü tüketicilere destek vereceğini belirtti. Bu kapsamda kredi başvurusu için evden dahi çıkılmasına gerek olmadığını belirten özel banka, detayları tüketiciler ile paylaştı.

AKTİFBANK BAYRAM KREDİSİ 2023

18 yaşın üstünde olanlar dikkat! O banka duyurdu: 27 TL ödeyerek 15 bin TL'lik destek alabilirsiniz!

Gerek kredi kartı kampanyaları gerek ise de farklı kategoriler altında başvurulara açmış olduğu kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden özel banka Aktifbank, bayram öncesi bir müjdeli haber daha paylaştı. 18 yaşını tamamlamış olan tüm tüketiciler için yeni bir kredi ürünü düzenlemiş olduğunu belirten banka, detayları paylaştı.

Başvurulara açık olan yeni kredi ürünü için üst limitin 70 bin TL olduğunu belirten Aktifbank, azami vade sayısının 36 ay başlangıç faizinin yüzde 3,39 olarak uygulanacağını bildirdi. Banka, bu faiz ve vade karşılığında çekilecek olan 15 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesinin ise 819,59 TL olacağını belirtti.

AKTİFBANK BAYRAM KREDİSİ BAŞVURUSU

Aktifbank tarafından düzenlenmiş olan 70 bin TL üst limitli bayram kredisi için bankanın mobil uygulaması üzerinden veya internet bankacılığı ekranından saniyeler içerisinde başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kampanyaya N Kolay üzerinden ilk kez Aktifbanklı olan tüketiciler de başvuru yapabileceklerdir.

18 yaşın üstünde olanlar dikkat! O banka duyurdu: 27 TL ödeyerek 15 bin TL'lik destek alabilirsiniz! ile ilgili etiketler bayram kredi PTT
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.