18-24 Ekim 2021 haftası burç yorumları

18-24 Ekim 2021 haftalık burç yorumları sizlerle. Yeni haftada astroloji severler tarafından yakından takip edilen burçların 18-24 Ekim 2021 haftası burç yorumları ile aşk, sağlık, para, kariyer ve iş yorumlarını burada bulabilirsiniz.

18-24 Ekim 2021 haftası burç yorumları ile aşk, sağlık, para, kariyer ve iş konusunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcuna ait tüm detayları öğrenebilirsiniz.

18-24 Ekim 2021 Haftalık Burç Yorumları

Koç burcu: Gerçek aşk için ideal bir haftadasın. Sizden farklı olan bir yaş grubundan birisi ile beraber olacaksınız. Var olan ilişkilerinizde de kuvvetlenme olabilir. Eğer herhangi bir yerde sorun yaşıyorsanız karşılıklı anlayış ve saygı ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Utangaç bir insan olsanız da yeni ortamlardan uzak kalmayın.

Boğa burcu: Artan enerjiniz ile birlikte özgüveninizde yerine gelecek. Kendinizi daha cesur hissederek ilk aksiyona girecek kişi olacaksınız. Profesyonel hayatınızda sizden daha yukarıda olan birini etkileyeceksiniz. Duygusal hassasiyetinizde yaşanacak olan artış başkalarını daha kolay anlamanıza yardımcı olacak.

İkizler burcu: Hem özel hem de profesyonel hayatınızda işleriniz daha iyiye giderken ekstra sosyal ve enerjik olduğunuzun farkına varacaksınız. Politika, spiritüellik, felsefe ile daha ilgili olabilirsiniz. Çevrenizde daha çekici bulunduğunuzdan sıcakkanlılığınız ve samimiyetinize de iyi gelecek.

Yengeç burcu: Sizi seven kişilerden ilgi ve sevgi görmek için çok fazla acele etmeyin. Başkalarının his ve düşüncelerine olan hassasiyetinizin artması onları daha kolay anlamanıza yardımcı olacak. Kalabalık ortamlara çok daha iyi sağladığınızdan sevginizi açıkça göstermek, ilişkilerinizin daha derin bir düzeyde gelişmesini sağlayabilir.

Aslan burcu: Romantizm ve sevgiye daha az önem vererek bağlılık ve sadakate yönlendirebilirsiniz. Eğer ki romantik giden bir ilişkiniz bulunuyorsa uzun vadeli bir iyilik yaratmak için kısa vadeli fedakarlıklar yapabilirsiniz. Bu haftada birikimlerinize biraz özen gösterecek ve borçları ödemeyi veya çeşitli yatırımlar yapmayı düşünebileceksiniz.

Başak burcu: Rekabet isteyen her tür aktiviteye girmek için uygun bir zaman sizi bekliyor olacak. İlişkileriniz artan karizmanız ve çekiciliğinizden faydalanacak ve partneriniz tarafından da ilgi göreceksiniz. Çevrenizdeki kişiler tavsiye veya duygusal destek almak için size danışabilir. Eviniz, aileniz ve ilişkileriniz hakkında önemli kararlar almak için içgüdülerinize ve sağduyunuza güvenebilirsiniz.

Terazi burcu: Şansınızın artması, finansal kazancınızı da etkisi altına alabilir. Kişisel, ruhsal ve maddi açıdan gelişmek için çeşitli fırsatlar ile karşı karşıya kalacaksınız. Bu fırsatları; eğitim, seyahat ve yasal konulardaki işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Hayatınızdaki değişimlere karşı daha açık olabilirsiniz. Evinizde veya kişisel rutininizde yenliklere yer açabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olması, daha hızlı kararlar almanızı sağlayabilir.

Akrep burcu: Arzularınıza ulaşmak ve hedefleriniz doğrultusunda çalışmak için istekli olabilirsiniz. Çevreniz sizi daha çekici bulabilir ve özgüveninize hayran kalabilir. Enerji ve coşkunuzun artması hayallerinizi tutku ile kovalamanızı sağlayabilir. Romantik ilişkileriniz, cinsel çekiciliğiniz ve karizmanızdan faydalanabilir. Savunduğunuz konular hakkında çevrenizi daha iyi etkileyebildiğinizi fark edebilirsiniz.

Yay burcu: Hafta içi iyimser ruh haliniz mutluluk seviyelerinizin artmasını sağlayabilir. Yeni projelere başlamak ve hedeflerinize ulaşmak için ideal bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Uzun süredir ilgilendiğiniz alanda eğitim almak veya seyahat etmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise duygularınızla iletişim halinde olabilir ve daha sezgisel hareket edebilirsiniz. Daha fazla sosyalleşmek isteyeceğiniz bu süreçte, artan çekiciliğiniz sayesinde de ilginizi çeken biri ile tanışabilir veya mevcut ilişkinizde ileriye yönelik adımlar atabilirsiniz.

Oğlak burcu: Çabalarınızın karşılığını alabilir ve başarılarınızla konuşulabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize ulaşmaya odaklanacağınız bu sürede, kendinizi daha dengeli ve huzurlu hissedeceksiniz. Ailenize ve romantik ilişkilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı paylaşmakta zorlanmayacağınız bu sürede, dürüstlüğünüz ve sevecenliğiniz gerçek dostluğu ve sevgiyi beraberinde getirebilir.

Kova burcu: Hafta içi içinizdeki hümanist tarafın sizi ele geçirdiğine şahit olabilirsiniz. Sevecen ve dost canlısı tarafınız sayesinde yeni arkadaşlıklar edinebilir, ortaklıklara imza atabilirsiniz. Pratik ve sağduyulu yaklaşımınız sebebiyle yakın zamanda ortaya çıkan herhangi bir ilişki sorununu kolayca çözebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Sorunsuz iletişim tarzınız sayesinde çevrenizin takdirini kazanabilirsiniz.

Balık burcu: uzun vadeli hedeflerinize doğru istikrarlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinizi iş hayatından aile hayatına kadar her alanda daha sorumlu bir tavır içerisinde bulabilirsiniz. Liderlik niteliklerinizi ifade etmek için mükemmel bir fırsat yakalayacağınız bu dönemde, rehberliğine güvendiğiniz bir büyüğünüzden de yardım alabilirsiniz. Ay’ın Balık burcunda olacağı hafta sonu ise özel hayatınıza ve evinize odaklanabilirsiniz. Kendinizi her zamankinden daha duygusal hissedeceğiniz bu süre boyunca, duygularınızı karşı tarafa daha rahat aktarabilir ve ilişki sorunlarını çözebilirsiniz.

18-24 Ekim 2021 haftası burç yorumları ile ilgili etiketler haftalık burç yorumları burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.