16 yıl önce söylediği her şey gerçekleşti! Bayraktar'dan bu kez 'Kızıl Elma' ve 'TB3' öngörüsü

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, milli savunma sanayindeki başarılı çalışmaların iddiasını 16 yıl önceki açıklamasında anlatmıştı. Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda, bu kez 'Bayraktar Kızıl Elma' ve 'Bayraktar TB3' muharebe tarihinde devrim yaratacak öngörüsünde bulundu. MSÜ, bu konuşmayı, "16 yıl önce söylediği her şey gerçekleşti" vurgusuyla paylaştı.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Balıkesir'deki Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda konuşma yaptı.

Bayraktar, 16 yıl önce yaptığı İHA ve SİHA açıklamasına vurgu yaparak, 'Bayraktar Kızıl Elma' ve 'Bayraktar TB3' muharebe tarihinde devrim yaratacak öngörüsünde bulundu.

16 yıl önce söylediği her şey gerçekleşti! Bayraktar'dan bu kez 'Kızıl Elma' ve 'TB3' öngörüsü

Selçuk Bayraktar, "Bayraktar TB3 ve geliştirdiğimiz insansız savaş uçağı, onu da gemiye inip kalkabilir evsafta geliştiriyoruz. İkisi büyük bir görev sahasına girmeyi başarabilirlerse, Türkiye’de asla kesin konuşamıyoruz çünkü, biz bu teknolojiyi geliştiririz. İnşallah önümüzdeki yıl, hatta bu yıl hedefliyoruz ama her ikisi de ilk uçuşunu yapacak. Büyük bir muharebe sahasına girebilirlerse muharebe tarihinde devrim yapacaklar. Ben de şimdiden burada tarihe not düşer gibi söylemiş olayım. Hani o, 16 sene önceki konuşma vardı ya orda söylediğim gibi söylemiş olayım. Bu insansız hava araçları 'Bayraktar Kızıl Elma' ve 'Bayraktar TB3', (Kızıl Elmanın isminin seçiminde rektör hocanın Prof.Dr. Erhan Afyoncu'nun katkısı var.) Çünkü bizler için de bir kızıl elmaydı. Yıllardır, 20 senedir hedeflediğimiz, bir anlamda ulaşmak için gayret gösterdiğimiz bir teknoloji insansız hava uçağı. Muharebe sahasına girerse, muharebe tarihinde devrim yapacak." dedi.

16 yıl önce söylediği her şey gerçekleşti! Bayraktar'dan bu kez 'Kızıl Elma' ve 'TB3' öngörüsü - Resim : 2

Milli Savunma Üniversitesi de Bayraktar'ın o konuşmasını, "16 yıl önce söylediği her şey gerçekleşti. Şimdi de Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulunda, 'Bayraktar Kızıl Elma ve Bayraktar TB3 muharebe tarihinde devrim yaratacak.' öngörüsünde bulundu. At fava bekle" sözleriyle sosyal medyada paylaştı.

 

 

 

 

 

16 yıl önce söylediği her şey gerçekleşti! Bayraktar'dan bu kez 'Kızıl Elma' ve 'TB3' öngörüsü ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Milli Savunma Üniversitesi Bayraktar Kızıl Elma Bayraktar TB3

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.