16 yaşındaki Buket ve Emel'e ne oldu? Neredeler?

16 yaşındaki Buket ve Emel'e ne oldu, neredeler gözü yaşlı iki anne 24 Aralık Perşembe günü Müge Anlı'nın programına çıkarak yardım istedi. Zihinsel engeli olan iki kızın nerede oldukları araştırılıyor.

16 yaşındaki Buket ve Emel 3 gündür kayıp! Engeli bulunan iki kız İstanbul Büyükçekmece’den kayboldular. Birileri tarafından alıkonulduğu düşünülüyor. Okuma yazma bilmeyen kızların zihinsel engelleri var.

Acılı anne “Kızımın yüzde seksen zihinsel engeli var” dedi. Kızlar meyve suyu almak için evden çıkan kızlar bir daha geri dönmedi.

Tarkan adlı birinden şüphelendiklerini söyleyen anneler en son Tarkan ile telefon konuşması yapıldığını söyledi. Telefonlarına cevap vermeyen Tarkan’a ulaşılmaya çalışılıyor. Kızlardan biri üstünde kısa kollu tişört ve terlikle diğeri ise eşofman takımı ile kayboldu.

Müge Anlı

Kayıp Emel’in teyzesi Nazmiye Hanım Mimar Sinan’da kaybolan iki kızı ararken Esenyurt’ ta aramaya gitmesi Müge Anlı’nın gözünden kaçmadı. En son Esenyurt Kıraç’ta görülen kızları görenlerden yardım isteyen acılı anneler kızlarına seslendi. Şüpheli Tarkan'ın babası kızların oğlu Tarkan'ın yanında olabileceğini iddia etmiş. 

Müge Anlı

Yayına bağlanan Banu Hacı "Esenyurt Devlet Hastanesinin yakınlarında bir marketin önünde bu iki kızı gördüm elindeki tabletle oynuyorlardı" dedi.

16 yaşındaki Buket ve Emel'e ne oldu? Neredeler? ile ilgili etiketler Müge Anlı 24 Aralık 2020 16 yaşındaki zihinsel engelli iki kız
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.