16 kilo veren Nurgül Yeşilçay, zayıflama sırrını açıkladı!

Veda Mektubu dizisinin Alanur'u Nurgül Yeşilçay, 16 kilo vermesinin ardından nasıl zayıfladığını anlattı. İşte Nurgül Yeşilçay'ın düzgün fiziğinin sırrı...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisindeki "Alanur" rolüyle adından söz ettiren oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Yeşilçay, 16 kilo verdiğini söyleyerek formülünü de anlattı.

"YATMADAN 4 SAAT ÖNCE YEMEĞİ BIRAKTIM"

Dizide dar kıyafetler ve topuklu ayakkabı giyen bir karakteri oynadığı için zaman zaman zorlandığını söyleyen Nurgül Yeşilçay, bu süreçte kilo verdiğini söyledi. Sırrını anlatan ünlü isim, "16 kilo verdim. Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım, alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun" ifadelerini kullandı.

16 kilo veren Nurgül Yeşilçay, zayıflama sırrını açıkladı! ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.