15 yaşında evliliği savunmuştu: Fatih Erbakan'ın kızları için verdiği cevap gündem oldu!

"15 yaşındaki kız çocukları rıza gösterirse evlendirilebilir." diyen Fatih Erbakan'ın bir kaç yıl önce bir TV yayınında kendi kızları için sorulan soruya verdiği cevap gündem oldu.

15 yaşındaki çocuklar evlenebilir diyen Fatih Erbakan'ın bir kaç yıl önce bir TV yayınında kendi kızları için sorulan soruya verdiği cevap gündem oldu.

KENDİ KIZLARININ YÜKSEK LİSANSTAN SONRA EVLENMELERİNİ İSTİYOR
 

Erbakan, programda “Ben kendi kızlarımın Üniversiteyi bitirip hatta Yüksek lisans yaptıktan sonra evlenmelerini isterim. Bizim ailede yüksek lisans, doktora çok yaygın.” dedi. 

"YÜZYILLARCA ANADOLU'DA BÖYLE OLMUŞ"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan'ın 20 Mayıs 2020 tarihinde Biz10 TV adlı bir Youtube kanalında Zeynep Uzun'a şu açıklamaları yapmıştı: 

"Anadolu'da yıllardan beri ebelerimiz 14, 15, 16 yaşında evlenmiş, mutlu yuva kurmuşlardır. 14 yaşında biri cinsel olgunluğa eriştiğine göre rızası geçerlidir, yüzyıllarca Anadolu'da böyle olmuş.”

 

15 yaşında evliliği savunmuştu: Fatih Erbakan'ın kızları için verdiği cevap gündem oldu! ile ilgili etiketler Fatih Erbakan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.