15 Temmuz'da Ankara'ya taşınan TRT Ana Haber bülteni yeniden İstanbul'dan sunulmaya başlıyor

15 Temmuz darbe girişim sonrası TRT 1 Ana Haberi Bülteni'ni sunmaya başlayan Erhan Çelik, 26 Ekim Çarşamba akşamı itibariyle Ankara’dan sunduğu Ana Haberi İstanbul’a taşıyor.

Erhan Çelik TRT 1 Ana Haberi bundan böyle İstanbul stüdyolarından sunacağını bizzat kendisi duyurdu.

Çelik’in, Ana Haber'i TRT’nin Harbiye’deki stüdyosundan sunacak.

Erhan Çelik, Ankara’dan İstanbul’a dönüşünü sosyal medyada İnstagram hesabından ilan etti ve Ankara haber merkezinde ana haber bültenini hazırladığı arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafın altına şu satırları yazdı:

“Kurduğum tüm ekiplerde, bulunduğum her haber merkezinde en büyük şansım birlikte çalıştığım arkadaşlarım oldu. TRT 1 Ana Haber için Ankara’da çalışan bu ekip de onlardan biri. Artık yayın merkezimiz İstanbul ve Ankara’dan gözüm arkada kalmadan, şahane dostluklar edinerek ayrılıyorum. Hepiniz sağolun, varolun.”

Bu arada TRT Ana Haber'in ilk kez İstanbul'dan sunulacağı şeklinde medyada çıkan haberlerin de doğru olmadığı, Ana Haber'in zaten yıllardır İstanbul'dan sunulduğu öğrenildi.

15 Temmuz'da Ankara'ya taşınan TRT Ana Haber bülteni yeniden İstanbul'dan sunulmaya başlıyor ile ilgili etiketler Erhan Çelik TRT ana haber
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.