15 Temmuz köprüsü ne zaman kapanacak? Boğaziçi köprüsü saat kaçta kapanacak? Saat kaçta açılacak?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapılacak etkinlikler nedeniyle bugün köprü kapanacak. Vatandaşlar ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ne zaman kapanacağını merak ediyor. Aynı zamanda bazı yollarda trafiğe kapatılacak. Peki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman kapanacak? Saat kaçta? Detaylar haberimizde...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman kapanacak? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapılması planlanan program sebebiyle etkinlik sonuna kadar köprü ve bazı yollar trafiğe kapatılacak. Köprünün ne zaman kapanacağı ise vatandaşlar tarafından araştırılan konuların başında geliyor. Peki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman kapanacak? Saat kaçta? Boğaziçi köprüsü kaçta kapatılacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

15 Temmuz köprüsü ne zaman kapanacak? Boğaziçi köprüsü saat kaçta kapanacak? Saat kaçta açılacak?

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 15 Temmuz kutlamalarının yapılacağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ nde incelemelerde bulundu. Vali Şahin, kutlamalar kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün  saat 14.00’ten itibaren araç ve metrobüs trafiğine kapalı olacağını söyledi.

 İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile beraber 15 Temmuz kutlamalarının yapılacağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne gelerek incelemelerde bulundu. Kutlamalar kapsamında İstanbul’da bazı yolların trafiğe kapatılırken saat 14. 00’ten itibaren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, araç ve metrobüs trafiğine kapalı olacak.

15 Temmuz etkinliklerinin bütün ilçelerde sürdüğünü ifade eden Vali Şahin,”Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle burada şehitlerimizi anacağız. Program akışımız inşallah şöyle olacak, 11.00’de şehitliği ziyaretle başlayacağız. Daha sonra tüm şehitlerimiz için okunacak mevlidi şerif ile birlikte dualar edilecek. Ardından diğer programlarımızla devam edecek. Bu akşam, bütün şehit yakınlarımız ve ailelerinin konuk olduğu yemek organizasyonlarımız var,onlarla bir araya geleceğiz. Biz yarın akşam Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yapacağımız program nedeniyle tüm kutlamaları bununla birleştirilmiş olduk. Yarın nasip olursa hazırlıkların tamamlanabilmesi ve sağlıklı ortam oluşturulması için 14.00’ten itibaren Şehitler Köprümüz trafiğe kapatılacaktır, hem araç, hem metrobüs geçişine kapatılacaktır. Vatandaşlarımızın programlarını buna göre yapmaları önemli bir husustur” dedi.
15 Temmuz’un büyük bir kahramanlık destanı olduğunu ifade eden Başkan Mevlüt Uysal,” Şehitlerimize rahmet diliyorum. Onları bir kez daha rahmetle anıyorum, gazilerimize sağlık sıhhat diliyorum. Onlara minnettarız. Burası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu. Anıtın önündeyiz. Burada hemen 15 Temmuz müzemizin inşaatı devam ediyor. Yetiştirmeyi isterdik ancak mümkün olmadı” dedi.

BAŞKENT'TE DE BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Başkent'te 15 Temmuz etkinlikleri dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz 2018 Pazar günü Kızılay Millî İrade Meydanı’nda yapılacak etkinlik ile ilgili alınacak emniyet tedbirleri kapsamında, 15 Temmuz 2018 Pazar günü saat 18.00’den etkinlik sona erene kadar;
GMK Bulvarı (Anadolu Meydanı ile Kızılay Milli İrade Meydanı arası), Atatürk Bulvarı (Meşrutiyet Caddesi kesişimi ile Sıhhiye Meydanı arası), Ziya Gökalp Caddesi (Kolej Meydanı ile Kızılay Millî İrade Meydanı arası), Millî Müdafaa Caddesi, Kumrular Caddesi ile buralara açılan cadde ve sokaklar, çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.
Valilik, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapanacak yolların durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı konusunda uyardı.

OPERATÖR ŞİRKETLERİNİN KAMPANYALARI

Türk Telekom'un kampanyası şu şekilde olacak;

Tüm mobil abonelere her yöne 1000 dakika şebeke içi sınırsız konuşma

1 GB bedava internet

5000 SMS

Ev ve iş telefonlarında gün boyunca şehir içi şehirler arası dakika sınırı olmadan arayabiliyor,

Ankesörlü telefonlar --> telefon ve kredi kartı arama -> ev ve iş yerini arıyorsan bedava. GSM aranıyorsa görüşmenin ilk iki dakikası ücretsiz olacak.

Ayrıca wifi noktalarında internet iki gün ücretsiz...

15 temmuzda evde internet kullanımlarında AKN-AKK (adil kullanım noktası/kotası) dahil edilmeyecek;

TÜRK TELEKOM'DAN MÜŞTERİLERİNE GELEN MESAJ ŞU ŞEKİLDE;

Değerli müşterimiz, 15 Temmuz günü 00:00 - 23:59 saatleri arasında evde internetinizden yaptığınız kullanımlar Turk Telekom'dan hediye olup adil kullanım kotanız etkilenmeyecektir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun.

Turkcell ise Türkiye genelinde WiFi noktalarında interneti gün boyunca ücretsiz sunacak.

15 TEMMUZ'DA YAŞANANLAR

15 Temmuz darbe girişimi, 15 Temmuz 2016 gecesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki kendilerini "Yurtta Sulh Konseyi" olarak adlandıran Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu askerler tarafından yapılmaya çalışılan başarısız darbe girişimidir. Darbeci askerlerin planlamasına göre 03:00-06:00 saatleri arasında yapılacak olan darbe, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın darbe girişimi istihbarat olarak bilgi edinmesiyle mecburi olarak erken saatlere çekildi.

15 Temmuz 2016 tarihinde saat 22:00 sularında İstanbul Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bir grup Jandarma Genel Komutanlığı askeri tarafından trafiğe kapatıldı. Köprülerin trafiğe kapatılmasıyla eş zamanlı olarak Ankara'da F-16 tipi savaş uçakları alçak uçuş yapmaya başladı. Savaş uçaklarının uzunca bir süre havada kalmasını sağlamak için de İncirlik Üssü'nden bir yakıt ikmal uçağı görevlendirildi. Saat 22:30 sularında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bütün emniyet mensupları acil olarak göreve çağrıldı.

Aynı dakikalar içinde Milli İstihbarat Teşkilatı binasına askeri bir helikopterle ateş açıldı, teşkilatta bulunan güvenlik görevlileri tarafından ateşe karşılık verildi. İstanbul'da ise Atatürk Havalimanı, sadece iniş yapacak olan uçaklara izin verilme şartıyla hava trafiğine kapatıldı.

Yaşanan bu hareketlilikle eş zamanlı olarak Türk Silahlı Kuvvetleri e-posta adresinden basın mensuplarına "ülke yönetimine Yurtta Sulh Konseyi tarafından bütünüyle el konulmuştur" olarak bir mesaj gönderildi. Mesajın gönderildiği esnada TRT 1 canlı yayını kesildi, haber spikeri Tijen Karaş'a Yurtta Sulh Konseyi adına bir darbe metni okutuldu.

 

15 Temmuz köprüsü ne zaman kapanacak? Boğaziçi köprüsü saat kaçta kapanacak? Saat kaçta açılacak? ile ilgili etiketler 15 Temmuz köprüsü ne zaman kapanacak saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.