15 tatil uzayacak mı? 6 Şubat 2023 okullar açılıyor mu?

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler için okulların açılmasına az bir zaman kala 15 tatilin uzatılacağı iddiaları yeniden gündeme geldi. 2022-2023 eğitim öğretim yılında ilk dönem 20 Ocak Cuma günü sona ererken öğrencilerin Şubat ayında ne zaman ders başı yapacakları merak edilmeye başlandı.

Yarıyıl tatilinde az da olsa stres atmaya çalışan öğrenciler için 2. dönemin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Eylül ayında başlayan 2022-2023 eğitim öğretim yılının hemen ardından gelen 15 tatilin uzatılıp uzatılmayacağı da yakından incelemeye alındı.

2023 Okullar Ne Zaman Açılıyor?

Toplamda iki hafta süren 15 tatil hafta sonuyla birlikte 20 Ocak Cuma günü başladı. 6 Şubat 2023 Pazartesi günü ders başı yapacak öğrenciler ise 15 tatilin uzatılıp uzatılmayacağını sorgulamakta.

15 Tatil Uzatılacak Mı?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dönem başında yayınlanan çalışma takviminde bir değişiklik yapılmadı. 12 Eylül’de başlayan birinci dönem 20 Ocak cuma günü karnelerin alınmasıyla sona erdi.

Sosyal medyada ve diğer platformda yer alan iddiaların aksine 15 tatilin uzatılmasına ilişkin bir bilgi ve açıklama bulunmuyor. Yarıyıl tatili olarak da bilinen 15 tatil 3 Şubat tarihinde sona erecek. Hafta sonu tatili ile birlikte okullar 6 Şubat Pazartesi günü kaldığı yerden eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecek.

15 tatil uzayacak mı? 6 Şubat 2023 okullar açılıyor mu? ile ilgili etiketler Okul Yarıyıl Tatili Sömestr Tatili
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.