15 tatil uzatıldı mı? 2022 okullar erken kapanacak mı?

2022 yılında 15 tatil uzatıldı mı sorusuna yanıt arayan öğrenciler koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle merak haline geldi. MEB’den gelen son dakika açıklamasında sömestr tatili uzayacak mı? Peki ama okullar bu sene erken kapanacak mı? İşte detaylar…

Omicron varyantının artması ile uzaktan eğitim konusunda öğrenciler ve veliler 15 tatil öncesinde araştırmalarına hız verdi. Yüz yüze eğitime ara verilmesi sömestr tatilinde yeniden gündeme gelmesi beklenirken Mahmut Özer’den bir son dakika açıklaması geldi.

MEB Mahmut Özer, "Şu an itibarıyla yüz yüze eğitime ara verme gündemimizde değil" yanıtını verdi. 5 tatile sayılı günler kala, öğrenciler ve veliler tatilin uzatılıp uzatılmayacağını merak etmekte.

15 tatil uzatıldı mı? 2022 okullar erken kapanacak mı?

15 tatil uzayacak mı?

Omicron varyantı kaynaklı vaka artışı sebebiyle dikkatler yarıyıl tatiline çevrildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı bir televizyon programında, yarıyıl tatilinin süresiyle ilgili açıklama yaparak, "Tüm sınıfları kapanmış bir okul yok tatile erken gitme gibi bir durum da söz konusu değil. Tatil bekleyenlere buradan söyleyeyim." ifadelerini kullandı.

2021-2022 yarıyıl tatili 21 Ocak Cuma günü dağıtılacak karnelerin ardından başlayacak. Yarıyıl tatili ise 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak. Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022'de yapacak.

15 tatil uzatıldı mı? 2022 okullar erken kapanacak mı? ile ilgili etiketler okullar 15 tatil Sömestr
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.