15 Şubat 2021 okullar tatil mi? 15 tatil 3 hafta uzatıldı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı son dakika açıklamasında 2021 yılında okulların ne zaman açılacağı konusunda bilgilendirmede bulunuldu. Öğrenciler ve veliler Şubat ayında okulların açılıp açılmayacağını merak etmeye başladı. 15 Şubat 2021 Pazartesi okullar tatil mi? 15 tatil 3 hafta uzatıldı mı? Okulların tatil süresi ile ilgili detayları sizler için paylaştık.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2021 senesinde okullarda yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı konusunda bilgi paylaşımı yapıldı. Öğrenciler ve veliler daha önceden 4 Ocak olarak açıklanan okulların tatil sürecini merak ederken 15 tatil olarak bilinen sömestrin 3 haftaya çıkarıldığı bilgileri de sosyal medyada yayıldı.

15 ŞUBAT 2021 OKULLAR TATİL Mİ?

Geçtiğimiz haftalar içerisinde alınan koronavirüs önlemleri kapsamında okullardaki yüz yüze eğitim durdurulmuş ve online eğitim ile devam edileceği belirtilmişti. İlkokul, ortaokul ve liselerde uzaktan eğitim son olarak 22 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldığı ifade edildi.

Bununla birlikte okulların ilk dönem sonuna kadar yüz yüze eğitime geçmeyeceği tamamen netlik kazanırken 22 Ocak Cuma gününe kadar yüz yüze eğitim yapılmayacağı bilgisi paylaşıldı.

15 Şubat 2021 okullar tatil mi? 15 tatil 3 hafta uzatıldı mı?

15 TATİL (SÖMESTR) 3 HAFTA UZATILDI MI?

Bu seneki eğitim öğretim yılında sınav yapılmayacağı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanırken karne toplarının da ders etkinliklerine katılım puanı ile belirleneceği ifade edildi. Ortaokullar ve liselerde bir sınav yapılırken sınav notu bulunmayan şubelerin sınavları, okul ortamında ve sosyal mesafe/hijyen tedbirlerine uygun olarak seyreltilmiş gruplar halinde gerçekleştirileceği belirtildi.

2020-2021 eğitim öğretim yılında ikinci dönem ise 22 Ocak tarihinde sona ermeyip ara tatil uzatılıp 3 haftalık bir sürece yayılırken okullar yeni dönemde 15 Şubat 2021 Pazartesi günü resmen açılmış olacak.

 

15 Şubat 2021 okullar tatil mi? 15 tatil 3 hafta uzatıldı mı? ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı okullar ara tatil Ara tatil son dakika okullar tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.